Yleisiä kysymyksiä

Yleisiä kysymyksiä


Koti- ja toimistoteipit

 • Mikä on paras teippi lahjapaketointiin?
  Scotch® lahjapaketointiteippi sopii yleisiin lahjapaketointitarkoituksiin, sillä siinä on ainutlaatuinen himmeä pinta, joka on näkymätön useimmissa lahjapapereissa. Korvaa koristenauha tai vie koristelusi uudelle tasolle Scotch® Expressions -tuotesarjan kimalleteipin ja metallinhohtoisen teipin avulla.
 • Kirkkaissa teipeissä on kiiltävä pinta, kun taas Scotch® Magic™ -teipin mattapinta näyttää huurteiselta rullassa, mutta on näkymätön paperilla. Scotch® Magic™ -teipin päälle voi kirjoittaa muste- tai lyijykynällä.

Koristeluteipit

 • Ei! Kimalleteippimme kimalle on kiinni teipin pinnassa, joten se ei varise pois ja sotke.
 • Washiteippi on paperitaustainen teippi koristeluun, askarteluun ja projektien viimeistelyyn. Washiteipin päälle voi kirjoittaa muste- tai lyijykynällä ja se on helppo repäistä haluttuun mittaan. Erilaisia värejä ja kuvioita on saatavilla runsaasti.

Pakkausteipit

 • Miksi pakkausteippejä on erilaisia?
  Jokainen pakkausteippimme on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen. Esimerkiksi Scotch® Heavy Duty -pakkausteippi on erittäin vahvaa, joten se pitää pakkaukset ehjinä niiden kuljetuksen aikana, kun taas pitkään kestävässä Scotch®-muutto- ja varastointipakkausteipissä on ainutlaatuinen UV-suojan sisältävä liima, ja se sopii erinomaisesti pitkäaikaiseen säilytykseen kuumassa tai kylmässä lämpötilassa.
 • Scotch®-pakkausteipit kestävät kohtuullista kosteutta vähän aikaa, mutta niitä ei ole suunniteltu kestämään pitkää altistumista sääolosuhteille.
 • Koska pakkausteipeissä on hyvin vahvaa liimaa, niistä voi jäädä jälkiä, kun ne poistetaan. Maalarinteippi saattaa olla parempi vaihtoehto
  1. Poista vanha hylsy. Aseta uusi teippirulla katkaisijan suureen rullaan ja paina rulla pohjaan asti. Varmista, että liimapuoli on alaspäin, kun vedät teippiä.
  2. Vedä teippi ohjaimen yli (lähellä kahvaa) ja toisen, pienemmän rullan ali. Joissain katkaisulaitteissa on jousitettu ohjain; tässä tapauksessa vedä ohjainta taaksepäin, jotta saat vietyä teipin helposti läpi.
  3. Vedä teippi katkaisuterää varten.
  4. Valmis!
 • Ei, teipin värillä ei ole merkitystä. Pakkausteippien yleisimmät värit ovat kirkas, luonnonvalkoinen ja ruskea. Monet niistä ovat läpinäkyviä kiinnittämisen jälkeen, jotta esimerkiksi osoitelaput näkyisivät.

Liimat


Sakset


Annostelijat


SEURAA MEITÄ
3M, Scotch®, Magic ja ruutumalli ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen