Yleisiä kysymyksiä

Yleisiä kysymyksiä


Koti- ja toimistoteipit


Pakkausteipit

 • Miksi pakkausteippejä on erilaisia?
  Jokainen pakkausteippimme on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen. Esimerkiksi Scotch® Heavy Duty -pakkausteippi on erittäin vahvaa, joten se pitää pakkaukset ehjinä niiden kuljetuksen aikana, kun taas pitkään kestävässä Scotch®-muutto- ja varastointipakkausteipissä on ainutlaatuinen UV-suojan sisältävä liima, ja se sopii erinomaisesti pitkäaikaiseen säilytykseen kuumassa tai kylmässä lämpötilassa.
 • Scotch®-pakkausteipit kestävät kohtuullista kosteutta vähän aikaa, mutta niitä ei ole suunniteltu kestämään pitkää altistumista sääolosuhteille.
 • Koska pakkausteipeissä on hyvin vahvaa liimaa, niistä voi jäädä jälkiä, kun ne poistetaan. Maalarinteippi saattaa olla parempi vaihtoehto
  1. Poista vanha hylsy. Aseta uusi teippirulla katkaisijan suureen rullaan ja paina rulla pohjaan asti. Varmista, että liimapuoli on alaspäin, kun vedät teippiä.
  2. Vedä teippi ohjaimen yli (lähellä kahvaa) ja toisen, pienemmän rullan ali. Joissain katkaisulaitteissa on jousitettu ohjain; tässä tapauksessa vedä ohjainta taaksepäin, jotta saat vietyä teipin helposti läpi.
  3. Vedä teippi katkaisuterää varten.
  4. Valmis!
 • Ei, teipin värillä ei ole merkitystä. Pakkausteippien yleisimmät värit ovat kirkas, luonnonvalkoinen ja ruskea. Monet niistä ovat läpinäkyviä kiinnittämisen jälkeen, jotta esimerkiksi osoitelaput näkyisivät.

Liimat


Sakset


Annostelijat