Usein kysyttyjä kysymyksiä Post-it® Plus App sovelluksesta

Usein kysyttyjä kysymyksiä Post-it Plus App -sovelluksesta – Post-it® Brand

webLoaded = "false"

Tietoja sovelluksesta

webLoaded = "false"

Tietosuoja

 • 3M ei pysty tarkastelemaan mitään sisältöä, jota otat talteen sovelluksella.
 • Post-it® Plus App ei käytä tai seuraa mitään henkilökohtaisia tai käyttäjään liitettäviä tietoja. Voit tutustua 3M:n tietosuojakäytäntöön kokonaisuudessaan osoitteessa 3m.com/privacy.
 • Kun otat Post-it® viestilappuja talteen, voit lisätä niihin sijaintitunnisteen myöhempää käyttöä varten. Tietyt sovelluksen näkymät näyttävät sijainnin, jossa yksittäinen viestitaulu on luotu. Sijainti näkyy myös silloin, kun viet Post-it® viestilappuja PDF-asiakirjaan, Excel®-laskentataulukkoon tai PowerPoint®-esitykseen. Voit muuttaa sijainnin merkintäasetusta iOS 8 -käyttöjärjestelmän tietosuoja-asetusten kohdasta Sijaintipalvelut.
webLoaded = "false"

Vianmääritys/käyttö

webLoaded = "false"

Digitaaliset viestilaput

webLoaded = "false"

Sovelluksen sisäiset ostot

 • Editor's Pack aktivoi lisätyökaluja talteen otettujen ja digitaalisesti luotujen Post-it®-viestilappujen muokkaamiseen. Siihen sisältyy pyyhintyökalu, jota voi käyttää sekä talteen otettuihin että digitaalisiin viestilappuihin. Lisäksi siinä on värikartta, jolla voi luoda värikkäitä digitaalisia viestilappuja tai muokata talteen otettuja Post-it®-viestilappuja.
webLoaded = "false"

Järjestely

 • Avaa Post-it® Plus App ja luo uusi viestitaulu ottamalla viestilappuja talteen tai avaa olemassa oleva viestitaulu, jossa on jo viestilappuja. Voit järjestellä viestilaput haluamallasi tavalla yksinkertaisesti vain vetämällä ja pudottamalla niitä ryhmästä toiseen.
 • Kun klikkaat viestilappuryhmää viestitaulunäkymässä, saat näkyviin kolme kuvakkeina esitettyä asetteluvaihtoehtoa. Ensimmäisessä vaihtoehdossa viestilaput ovat siinä järjestyksessä, missä ne otettiin talteen. Toisessa vaihtoehdossa viestilaput on järjestetty riveihin ja sarakkeisiin. Kolmannessa vaihtoehdossa (oikea reuna) viestilaput on järjestetty valitsemasi ryhmän muodon mukaisesti.
 • Kyllä. Voit jatkaa viestilappujen työstämistä suosikkiohjelmassasi yksinkertaisesti viemällä viestitaulun johonkin mainituista tiedostomuodoista ja avaamalla viedyn tiedoston.
 • Vaihtoehtoisia tapoja on kaksi. Valitse ruudukkonäkymässä näytön oikeasta yläkulmasta Select (Valitse). Valitse kaikki viestitaulut, jotka haluat yhdistää, ja valitse sitten Combine (Yhdistä). Valitsemasi viestitaulut yhdistetään yhdeksi tauluksi. Vaihtoehtoisesti voit vain vetää viestitaulut ruudukkonäkymässä sen viestitaulun päälle, johon haluat yhdistää ne.
 • Et. Varmista, että tiedät, mitä olet tekemässä. Toimintoa ei voi peruuttaa!
 • Valitse ruudukkonäkymässä näytön oikeasta yläkulmasta Select (Valitse). Näytön oikeaan alakulmaan ilmestyy roskakorikuvake. Klikkaa kuvaketta ja valitse sitten Delete Board (Poista viestitaulu).
webLoaded = "false"

Haku

 • Kun pyyhkäiset ruudukkonäkymässä alaspäin, näkyviin tulee hakuruutu. Voit kirjoittaa laatikkoon viestitaulun nimen tai viestitauluryhmässä käytetyn nimen. Hyvistä nimeämiskäytännöistä on hyötyä tässä vaiheessa! Voit hakea myös viestitaulujen ja talteenottojen päivämäärien perusteella.
webLoaded = "false"

Vienti ja jakaminen

 • Kun jaat, voit valita sisällön jakamiskohteen. Voit valita sosiaalisen median palvelun, sähköpostisovelluksen, laitteen kamerarullan, tulostimen tai Applen AirDrop-palvelun ja antaa sovelluksen huolehtia lopusta. Kun viet, voit valita sekä tiedostomuodon että tallennussijainnin ennen sisällön tallentamista.
 • Board Export Format (Viestitaulun vientimuoto) -toiminto luo tiedoston, jonka pääte on .3CSB. Se mahdollistaa jaetun viestitaulun avaamisen Post-it® Plus App sovelluksella.

 •  

  Kiinnostuitko? Lataa MAKSUTON Post-it® Plus App sovellus jo tänään

   


  Lataa Post-it® App sovelluskaupasta


KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


3M SIVUSTOT
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi