Pidä yhteyttä lapsiisi

Pidä yhteyttä lapsiisi Post-it® viestilappujen avulla

Post-it®-tuotteiden avulla pysyt mukana lapsesi päivässä ennen koulua, koulussa ja koulun jälkeen.


 • 1. VIESTIT EVÄIDEN MUKANA

  Jos lapsi vie kouluun eväitä, voit kiinnittää eväsrasiaan viestin. Tai piirrä hänelle vain piristävä kuva.

 • 2. PELISEURAA

  Monet lapset hakevat käsiinsä tabletin tai tietokoneen heti kotiin päästyään. Liimaa tabletin suojakoteloon tai tietokoneen näppäimistöön Post-it® viestilappu, jossa pyydät lasta pelaamaan kanssasi jotain yhteistyöpeliä sellaiseen aikaan, kun itse voit pitää taukoa töissä.

 • 3. AARTEENETSINTÄ

  Jos lapsi tulee koulusta kotiin ennen kuin itse pääset töistä, voit jättää hänelle Post-it® viestilappuihin merkittyjä johtolankoja, jotka johtavat hänet tavallista paremman välipalan ääreen. Tai voit jättää hänelle viestejä, joissa kerrot lapselle, mistä pidät hänessä.

 • 4. KLASSIKKOTARINAT

  Jos lapsesi lukee samaa kirjaa kuin sinä lapsena, merkitse oma suosikkikohtasi Post-it®-viestilapulla, jossa kerrot miksi pidät juuri kyseisestä kohdasta. Näin kerrot, että teillä on jotain yhteistä ja rohkaiset lasta arvostamaan lukemista.

 • 5. HYVÄT HUOMENET

  Jos sinun on lähdettävä töihin ennen kuin lapsesi lähtee kouluun, jätä keittiön pöydälle tai ulko-oveen Post-it® viestilappu, jossa kerrot ajattelevasi häntä.

  Post-it® viestilappu aamiaispöydässä

 • 6. ETÄMUISTUTUKSET

  Oletko tehnyt läksysi? Onko huoneesi siisti? Kiinnitä Post-it® viestilappu television kaukosäätimen viereen ja muistuta lasta siitä, että velvollisuudet on hoidettava ennen ruutuaikaa.

  Post-it® viestilappu kaukosäätimen vieressä

 • 7. AUTON RATTI

  Voit rohkaista nuoria tekemään vastuullisia valintoja Post-it® Super Sticky -viestilappujen avulla. Kiinnitä auton rattiin muistutus "Aja varovaisesti." Tai "Soita, jos tarvitset kyydin."

 • 8. VIESTIT OMASSA KANSIOSSA

  Yhä useammat opettajat pyytävät oppilaitaan käyttämään omaa kansiota kotitehtävien sekä kodin ja koulun välisen kirjeenvaihdon kuljettamiseen. Lapsi käyttää kansiota päivittäin. Kiinnitä kansioon rohkaiseva tai kannustava Post-it® viestilappu ennen tärkeää koetta tai muuta tärkeää tapausta.

 • 9. LÄHDE ULOS

  "Pyörällä taitaa olla ikävä sinua." "Montakohan vapaaheittoa peräkkäin saat osumaan koriin?" Tai "Tänään on kaunis päivä viedä koira ulos." Jätä television kaukosäätimen tai peliohjaimen viereen Post-it®-viestilappu, joka rohkaisee lasta lähtemään ulos.

  Oletko käyttänyt Post-it® tuotteita perheen sisäiseen viestintään mielenkiintoisella tavalla? Jaa toimivat ratkaisusi Facebookin Post-it® yhteisössä.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi