1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. Saavuta täydellinen tuottavuus visuaalisten listojen avulla
Saavuta täydellinen tuottavuus visuaalisten listojen avulla

Saavuta enemmän visuaalisten vihjeiden avulla

Hallitse kokonaiskuvaa visuaalisten vihjeiden avulla • Jos olet tottunut toimimaan visuaalisesti, kirjoitettujen tehtäväluetteloiden käyttäminen saattaa tuntua vastaavalta kuin neliön muotoisen maalauksen sovittaminen pyöreään kehykseen. Älä taistele vaistojasi vastaan, vaan mukauta listojen luontityyliäsi ja luo sinulle toimiva järjestelmä.

  Visuaalisille ajattelijoille näkeminen ei ole pelkästään uskomista. Se on oppimista, analysoimista, ongelmien ratkaisua ja muuta. Sen sijaan, että taistelisit tekstipohjaisen organisointijärjestelmän kanssa, tue ainutlaatuista näkemystäsi tuomalla lisäjärjestystä elämääsi visuaalisilla to do -listoilla.

 • Anna to do -listallesi uusi ulkoasu

  Visuaaliset to do -listat voidaan luoda kolmen vaiheen avulla:
   

  1. Hanki tarvikkeet. Kerää tarvitsemasi tarvikkeet: eriväriset laput, kynät, tussit ja Scotch® Magic™ teippi. Pidä käsillä pino Post-it® Super Sticky viivoitettuja viestilappuja – ilman viivoja ne ovat täydellisiä sinua innostaville piirroksille ja luonnoksille.
  2. Aloita piirtäminen. Hiljennä sisäinen taidekriitikkosi ja anna ideoiden virrata. Pikaiset luonnokset ovat hyviä – ajatusten kirjaaminen on tärkeämpää kuin mestariteoksen luonti.
  3. Viimeistele listasi. Voit täydentää tehtäviä luomalla uusia piirroksia tai lisäämällä yksityiskohtia alustaviin luonnoksiin. Koska voit kiinnittää ja uudelleenkiinnittää Post-it® Super Sticky viestilaput haluamallasi tavalla, visuaalisen kartan luonti ajatuksista on helppoa, ja voit muuttaa sitä niin usein kuin haluat.
 • Täydellistä tuottavuutta

  Voit luoda visuaalisen to do -listan mihin tahansa projektiin, mutta eräät projektit soveltuvat erityisen hyvin tälle organisointityylille. Näitä ovat:
   

  • Matkustus
   • Suunnitteletko lomaa? Aseta visuaaliset tehtävät matkasuunnitelmaa kuvaavalle kartalle.
   • Luo matkaohjelma piirtämällä kaikkien niiden maiden liput, joissa haluat vierailla.
   • Jos vierailet historiallisessa kohteessa, haluat ottaa paljon kuvia. Suunnittele valokuvat etukäteen piirtämällä pieniä luonnoksia kaikista upeista otoksista.
  • Ruoanlaitto
   • Kun kokeilet uutta reseptiä, varmista ohjeiden ymmärtäminen piirtämällä luonnoksia jokaisesta vaiheesta.
   • Lisää uusia aineksia ruokiisi luomalla visuaalinen lista niistä aineksista, joita haluat kokeilla, ja käytä listaa ostoslistana ruokakaupassa.
  • Asioiden hoito
   • Luo lista perheen askareista: piirrä kuvat tehtävistä, ja kiinnitä ne ympäri kotia. Kilpaile siitä, kuka löytää ja suorittaa eniten askareita.
   • Piirrä kuva tavallisista kotitalousaskareista ja laita laput kulhoon. Anna jokaisen perheenjäsenen ottaa kulhosta vuorollaan askare. (Ei saa kurkkia!)

  Kun tunnet itsesi ja kehität vahvuuksiasi, onnistut todennäköisemmin. Post-it®-tuotteiden avulla voit muuttaa visiosi todellisuudeksi.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi