1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. Tips for managing a busy schedule
Kiireisten aikataulujen hallintavinkkejä

Huippuvinkkejä kiireisten aikataulujen hallintaan Post-it® -viestilapuilla

Helppoja vinkkejä aikataulussa pysymiseen ja päivittäisten tavoitteiden saavuttamiseen.


 • Kiireinen aikataulu on osa nykyaikaa henkilöstä riippumatta. Voi olla vaikea pysyä kärryillä kaikesta meneillään olevasta: opinnoista, harrastuksista ja sosiaalisista tapaamisista. Kätevien Post-it®-tuotteiden ja määrätietoisuuden avulla voit hallita elämääsi – ja paljon muutakin.

  Kiireisten aikataulujen hallintavinkkejä – luo kalenterillesi perusta

 • 1. Luo aikataulullesi perusta

  Kiireisen aikataulun yhteensovittamisen tärkein seikka on kerätä kaikki aikatauluun vaikuttavat asiat yhteen paikkaan. Hanki itsellesi kalenteri ja tee siitä ainoa paikka, johon kirjoitat kaikki menosi. Korosta avainaikoja ja -päivämääriä Post-it® Index -nuolilla, jotka auttavat sinua pysymään kartalla tärkeimmistä tehtävistäsi. Lisää sitten tärkeimmät yksityiskohdat Post-it® sivun merkkaajilla, jotka antavat sinulle paljon tilaa, jos sinun on muistettava useita asioita.
  Post-it®-tuotteiden tarjoaman lisäavun ansiosta kalenterisi auttaa sinua näkemään kaiken ensisilmäyksellä, joten voit ymmärtää kokonaiskuvan sekä havaita samalla kaikki yksityiskohdat.

  Vinkkejä kiireisen aikataulun hallintaan – värikoodaa menosi

 • 2. Merkitse tehtäväsi värikoodein

  Jos pidät kirkkaista väreistä, tästä tulee hauskaa. Post-it® Super Sticky -viestilaput 76 x 76 mm ovat saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä. Pidä ne siis ulottuvilla, kun suunnittelet aikatauluasi. Valitse vapaa-ajan harrastuksille, koululle ja huville (tai haluamillesi kategorioille) eri värit. Näet siten ensisilmäyksellä, mitä kunakin päivänä on odotettavissa ja mihin huomio on syytä kohdistaa. Kokeile värejä, niin huomaat pian, miten paljon ne helpottavat elämän järjestelemisessä.

 • 3. Liikuttele asioita

  Usein aikataulut muuttuvat yllättäen. Kuulostaako se tutulta? Post-it® Super Sticky -viestilaput 76 x 76 mm auttavat sinua ylittämään kaikki esteet, joita elämä asettaa tiellesi. Kirjaa tapaamisesi muistiin Post-it® Super Sticky -viestilapuille, jotta niiden uudelleenjärjestely käy helposti, jos suunnitelmat muuttuvat. Se on helppo ratkaisu, joka tarjoaa kuitenkin tarvitsemaasi joustavuutta kalenterisi pitämiseen ajan tasalla. Lisäksi sen avulla asiat pysyvät siistissä järjestyksessä!

  Vinkkejä kiireisen aikataulun hallintaan – muistata itseäsi

 • 4. Muistuta itseäsi sovituista tapaamisista

  Kalenterin pitäminen järjestyksessä ja ajan tasalla on erittäin hyvä asia, mutta sillä ei ole paljoa merkitystä, jos et noudata suunnitelmiasi. Muistuta itseäsi sovituista tapaamisista Post-it® Super Sticky -viestilapuilla 76 x 76 mm. Jätä viestilaput paikkoihin, joissa ne eivät jää huomaamatta. Pyri kirjoittamaan aikataulusi tärkeimmät asiat Post-it® Super Sticky -viestilapuille edellisenä iltana ja kiinnitä ne sitten paikkaan, jossa ne luultavimmin muistuttavat sinua seuraavan päivän tehtävistäsi. Kyseinen paikka voi olla kannettava tietokone, peili tai ulko-ovi – mikä suinkin parhaalta tuntuu. Nyt muistutuksesi odottavat sinua seuraavana aamuna, ja voit tarvittaessa ottaa ne vaikka mukaasi ja kiinnittää viestilaput uudelleen eri paikkaan!

  Ajankäytön hallinta ei ehkä tunnu helpolta, mutta kun opit sen, tunnet kuin pystyisit mihin tahansa. Joka päivä kun tunnet hallitsevasi ajankäyttöäsi, tiedät olevasi entistä lähempänä unelmiesi saavuttamista. Aikataulut ovat kuitenkin olemassa hyvästä syystä. Aikataulusi kertoo sinusta ja on keino, jonka avulla jätät jälkesi maailmalle.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi