1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. Järjestä projektit aikajanakaavioon
Näe metsä ja puut aikajanakaavion avulla

Järjestä projektit aikajanakaavion avulla

Seuraa useita tehtäviä aikajanalla • Joskus projekti on liian suuri to do -listalle. Aikajanakaavio auttaa näkemään tehtävien ennakkovaatimukset ja määräpäivät yhdellä silmäyksellä.

  Koulussa aikajanat saattoivat auttaa muistamaan tärkeitä historian päivämääriä. Mutta tämä ei tarkoita, että ne olisivat hyödyllisiä vain luokkahuoneessa. Työelämässä aikajanat voivat olla tehokas tapa tiimin tai osaston tiedonjaossa. Aikajanakaaviot ovat myös hyvä tapa sellaisten projektien seurannassa, joihin sisältyy paljon toisiinsa liittyviä tehtäviä, jotka voivat alkaa vasta, kun toiset päättyvät.


 • Aikatauluttaminen

  Luo projektin aikataulu näiden kolmen yksinkertaisen ohjeen avulla:
   

  1. Piirrä kalenteriruudukko ja kirjoita tärkeät välitavoitteet oikeiden päivämäärien kohdalle. Post-it® Super Sticky -valkotaulukalvo ja Post-it®-pöytälehtiöt soveltuvat tähän hyvin.
  2. Kirjoita muistiin jokaisen välitavoitteen saavuttamiseen vaadittavat tehtävät erillisille Post-it® Super Sticky -viestilapuille, 76mm x 76mm tai Post-it® Super Sticky -viestilapuille, 101mm x 101mm
  3. Aseta tehtävän viestilaput kalenteripäivien kohdalle prioriteettijärjestyksessä, koska viestilaput on helppo irrottaa ja käyttää uudelleen.

  Aikajanat tarjoavat helpon visuaalisen statusraportin projektista ja mahdollistavat sen helpon päivittämisen reaaliajassa. Selvität projektit tehokkaammin kuin koskaan, eikä sinulta jää mikään vaihe huomaamatta.

 • Aikajanojen muut edut

  Aikajanoista ei ole pelkästään hyötyä projektien seuraamisessa. Ne auttavat myös:
   

  • seuraamaan projekteja lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, jotta olet aina liikkeessä eteenpäin ja kohti suurempia tavoitteita.
  • yhdistämään tehtävät todelliseen reaaliaikaiseen asiasisältöön, jotta aikataulutus ja yhteistyö olisi helpompaa.
  • havaitsemaan helposti tehtäväjärjestyksen aukot tai virheellisen järjestyksen esimerkiksi silloin, kun olet aikatauluttanut kauppareissun luokkakokouksen jälkeen.

  Kun kirjoitat tavoitteet muistiin ja pidät ne edessäsi keskellä, saavutat ne todennäköisemmin. Kirjoita tehtävät aikajanalle, ja kaikki on valmista nopeammin kuin ehdit sanoa "aika on koittanut"KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi