nuori mies työskentelee työpöydän ääressä

Motivoinnin voima

Herätä uudet ideat henkiin Post-it®-tuotteilla


  • Projektin toteuttaminen, tavoitteeseen pyrkiminen tai unelman tavoitteleminen – ideoiden muuntaminen todellisuudeksi on järisyttävän innostavaa. Työ sujuu omalla painollaan flow-tilassa, ja uusia asioita alkaa tapahtua. Idean muuttuminen mielikuvituksen tuotteesta todelliseksi on todiste siitä, että tekemämme asiat todella muuttavat ympäröivää maailmaa.

    Projektin loppuun saattaminen on dynaaminen prosessi, johon kuuluu ylä- ja alamäkiä sekä alkuja ja loppuja. Uusien ideoiden herättäminen eloon edellyttää joustavuutta, jotta niihin liittyviin haasteisiin pystytään vastaamaan tehokkaasti. Täydellisyyteen pyrkiminen heikentää helposti kykyä sopeutua uusiin asioihin ja tilanteisiin. Eteenpäin meneminen edellyttää siis keinoa pitää perusasiat hallinnassa ja muistaa projektin tarkoitus.

    Onneksi tehokkain työkalu oikealla tiellä pysymiseen on myös hyvin yksinkertainen: pieni määrä ystävällistä motivaatiota. Rohkeimpienkin voimanpesien itsevarmuus saa uutta potkua, kun he saavat kannustusta muilta. Kannustavat sanat eivät kuulosta isolta asialta, mutta niiden yhteisvaikutus on merkittävä, sillä ne muistuttavat oman työpanoksen tärkeydestä.

    Uskomme, että Post-it®-tuotteet ovat ihanteellisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatukset toiminnaksi. Ne ovat helposti jaettavissa, siirrettävissä ja kiinnitettävissä oleva tapa rohkaisevien viestien välittämiseen.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi