Opiskeluvinkkejä, joiden avulla yllät tavoitteisiisi

Loista kokeessa Post-it®-viestilappujen kertausvinkeillä

Kun elämässä tulee eteen esteitä, Post-it®-viestilaput auttavat sinua ylittämään ne kiitettävällä tavalla. Noudata vain helppoja kertausvinkkejämme, niin voit unohtaa opiskelun aiheuttaman stressin.


 • Toisinaan tuntuu, että elämässä on meneillään tuhat asiaa, joista kertaus on vain yksi. Kertaus myös unohtuu helposti ja lykätään hamaan tulevaisuuteen. Post-it®-brändin avulla pystyt seuraamaan opintojasi ja suorittamaan ne loppuun asti. Kirjoita asiat muistiin, kiinnitä ne näkyville ja menesty.

  Opiskeluvinkkejä, joiden avulla yllät tavoitteisiisi – muistikortit

 • 1. Ota esille muistikorttisi

  Jos sinun pitää opetella ulkoa paljon tietoa, muistikortit ovat oikea tapa siihen. Voit tehdä muistikortin kirjoittamalla tai piirtämällä asian, jonka haluat kysyä itseltäsi, Post-it® Super Sticky -viestilapulle 76 x 76 mm. Kirjoita sitten vastaus toiselle muistilapulle. Jos siis esimerkiksi opettelet espanjan kielen sanoja, piirrä kala yhdelle muistilapulle ja kirjoita toiselle lapulle "el pescado". Kiinnitä kalan kuva käännöksen päälle tasaiselle pinnalle, kuten kirjoituspöydälle, ja nosta sitä tarkistaaksesi vastauksen. Koska muistilaput ovat erittäin tarttuvia, voit siirrellä niitä ja ottaa ne mukaasi, jotta voit opiskella missä tahansa.

  Opiskeluvinkkejä, joiden avulla yllät tavoitteisiisi – harjoita muistiasi yllättävissä paikoissa olevilla muistutuksilla

 • 2. Harjoita muistiasi epätavallisista paikoista löytyvillä muistutuksilla.

  Jos olet jatkuvasti liikkeellä, sijoita muistutuksia paikkoihin, joita et normaalisti käyttäisi, jotta avainkäsitteet ovat aina saatavilla. Kirjoita muistilappu itsellesi tai piirrä kuva Post-it® Super Sticky -viestilapulle ja pane se jonnekin, mistä et tavallisesti etsisi sitä. Kokeile tyypillisestä työskentelypaikastasi poikkeavia sijainteja, kuten jääkaapin ovi tai kylpyhuoneen peili. Valitse kirkkaita värejä, jotka kiinnittävät huomion. Tarttuvuutensa takia Post-it® viestilappuja voi siirtää täysin uusiin paikkoihin, jotta voit harjoittaa muistiasi yhä uudelleen.

 • 3. Säästä aikaa merkitsemällä tärkeimmät asiat

  Oppikirjoja ja muistilehtiöitä käytettäessä on tärkeää löytää haettu sivu mahdollisimman nopeasti. Voit pysyä kärryillä tärkeistä asioista merkitsemällä avainajatuksia ja tekemällä huomautuksia. Voit pitää asiasi järjestyksessä merkitsemällä tärkeitä osioita muistilehtiöösi Post-it®-teippimerkin avulla, jotta voit siirtyä oikeaan osioon välittömästi. Käytä Post-it® sivun merkkaajia löytääksesi helposti kirjojen oleellisimmat kohdat. Värit erottuvat selvästi, eikä sinun tarvitse käydä läpi ja pyyhkiä vanhoja merkintöjä. Jos käytät kertaukseen esimerkiksi muistilehtiöitä, oppikirjoja tai tulosteita, merkitse avainsanat, sanastoa tai kuvioita Post-it® Index -teippimerkeillä, joiden avulla voit löytää minkä tahansa tiedon hetkessä.

  Opiskeluvinkkejä, joiden avulla yllät tavoitteisiisi – tee aikaa tauolle

 • 4. Löydä aikaa tauon pitämiseen

  Et voi kerrata tehtäviä jatkuvasti. Suunnittele taukoja hetkiin, jolloin tunnet olevasi todella umpikujassa. Tee itsellesi "Olen jumissa"-lappu Post-it® Super Sticky -viestilappujen 76 x 76 mm avulla. Ota vain muistilappu ja kirjoita muistiin kaikki asiat, joita voit tehdä tauon aikana, mitä mieleesi juolahtaa. Yksi idea muistilappua kohti. Sitten kun et tunne pääseväsi eteenpäin, vedä esiin päällimmäisin muistilappu ja tee asia, jonka olet siihen kirjoittanut. Post-it® Super Sticky -viestilaput pitävät ajatuksesi valmiina ja odottamassa hetkeä, jolloin tarvitset niitä eniten, ja voit irrottaa ja kiinnittää niitä uudelleen aina tarvittaessa.

  Kertauksen aikana elämä voi olla hektistä vapaa-ajan harrastusten ja muun elämän takia. Opiskelussa asioiden saattaminen loppuun ei ole pelkästään tärkeää tulevaisuuden kannalta, vaan se on myös virkistävää. Jos osaat asiasi, mikään ei voi estää sinua.


TUNNISTEET:
  koulutus super_sticky_viestilaput opiskele muistutukset saavutus muistikortit tauko teippimerkit sivun_merkkaajat teippimerkit


  KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

  Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


  3M SIVUSTOT
  SEURAA POST-IT® BRANDIA:
  3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomi