1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. Origami Inspiration: How Jenny W. Chan uses Post-it® Notes to make life a little bit more fun
Origami-ideoita: Jenny W. Chan tekee elämästä hiukan hauskempaa Post-it® viestilappujen avulla

Origami-inspiraatiota Post-it® Brandin tuotteista

Jenny W. Chan tekee elämästä hiukan hauskempaa Post-it® viestilappujen avulla


 • Jenny W. Chan on tehnyt yli 100 paperitaidevideota, jotka antavat ohjeet moniin erilaisiin projekteihin yksinkertaisen kukan taittelusta siihen, miten dollarin setelistä saa aikaan riikinkukon.

 • Jenny aloitti origamiharrastuksensa pikkutyttönä, ja monien muiden aloittelijoiden tavoin origamipaperin mukana tulleiden painettujen ohjeiden seuraaminen oli hänestä vaikeaa. Joten kun hän myöhemmin etsi uutta projektia, hän sai ajatuksen tuoda origamiharrastuksen entistä useampien ulottuville antamalla ohjeita YouTubessa.

 • Hän aloitti kaksi vuotta sitten ja on sen jälkeen saanut valmiiksi kymmeniä projekteja. Hän suunnittelee omia origameja ja kirigameja (joissa paperia paitsi taitellaan, myös leikataan) ja muita paperitaideprojekteja. Hänen tavoitteenaan on tehdä jokaisesta videosta mahdollisimman hauska ja helposti seurattava.

 • Katsojat kysyvät usein, voiko töihin käyttää Post-it® viestilappuja. Ja vastaus on? "Totta kai! Ne ovat hyvä ratkaisu, sillä ne ovat helposti saatavilla olevia valmiita 76 mm x 76 mm:n neliöitä."

 • Jenny pitää siitä, miten helpoksi Post-it® viestilaput tekevät origamiharrastuksen aloittamisen: ne ovat edullisempia kuin hienompi paperi, ja saatavilla on runsaasti eri värejä kokeiltavaksi. Niiden avulla kuka tahansa voi kokeilla origameja.

 • "Olen suuri Post-it®-viestilappujen fani." Jenny kertoo. "Minulla on niitä jokaista kokoa ja väriä... se on jonkinlainen pakkomielle."

 • Jenny saa paljon uusia ideoita kommenteista, joita katsojat jättävät hänen YouTube-videoihinsa, ja käyttää ideat uusiin projekteihin ja töihin. Fanien pyydettyä uusia Post-it®-viestilappuja hyödyntäviä origamiohjeita Jenny kehitti sydämenmuotoisen kirjanmerkin, jonka valmistuksessa hyödynnetään Post-it®-viestilapun liimapintaa.

  Katso video ja tee oma sydänkirjanmerkki!KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi