1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. Oppikirjojen tärkeiden kohtien merkitseminen
Oppikirjojen tärkeiden kohtien merkitseminen

Oppikirjojen tärkeiden kohtien merkitseminen

Tutustu Nicholas ”The Nerdy Teacher” Provenzanon ideoihin ja oivalluksiin, joiden avulla oppilaat voivat oppia tehokkaammin koko lukuvuoden ajan.


 • Oppilailla on vuosi vuodelta enemmän tehtävää. Kokeissa pärjääminen on yhä tärkeämpää, joten oppilaiden on merkittävä muistiin kaikki oppitunnilla käsitellyt tärkeät tiedot kokeisiin valmistautuakseen. Organisointi on eräs parhaista keinoista pärjätä kokeissa. Seuraavien helppojen ja nopeiden vinkkien avulla oppilaat voivat organisoida oppimistaan ja valmistautua kokeisiin.

 • Tietojen lisääminen oppikirjoihin helposti

  Oppikirjoihin ei välttämättä saa kirjoittaa muistiinpanoja, sillä useimmat koulut kieltävät sen. Post-it® ‑tuotteiden kätevien käyttötapojen avulla voidaan hyödyntää oppikirjojen sisältöä tehokkaasti vahingoittamatta sivuja.

  1. Post-it® Index ‑teippimerkit ovat erinomainen tapa merkitä tekstin tärkeä kohta myöhempää opiskelua varten. Oppilaat voivat merkitä nopeasti sivun tärkeät tiedot ja palata niihin myöhemmin. Teippimerkit ovat erinomainen vaihtoehto korostuskynälle, sillä itse kirjaan ei tehdä merkintöjä. Kokeen tai lukukauden jälkeen Post-it® Index ‑teippimerkit voidaan irrottaa ja siirtää kirjan toiseen kohtaan seuraavaa opintokokonaisuutta varten.

  2. Post-it®-viestilaput ovat toinen kätevä tapa lisätä ideoita oppikirjaan niin, ettei itse kirjaan tehdä merkintöjä. Joskus oppikirjan sivuille on merkittävä selventäviä muistiinpanoja. Oppilaan voi olla helpointa lisätä kirjaan lause tai pari tekstin selventämiseksi. Post-it®-viestilappu voidaan tarvita viittaamaan tietyn päivän muistiinpanoihin. Post-it®-viestilapuille on kätevää kirjoittaa ylös ideoita myöhempää tarvetta varten.

  3. Post-it®-sivumerkkien avulla voidaan merkitä tärkeät sivut. Sivumerkillä merkittyyn kohtaan on helppo palata myöhemmin. Moniväristen Post-it®-sivumerkkien avulla oppilaat voivat myös organisoida muistiinpanonsa värien mukaan, jolloin he tunnistavat erityyppiset muistiinpanot sivumerkin väristä. Sivumerkit voidaan järjestää termien, esimerkkien, projekti-ideoiden tai minkä tahansa muun luokittelun mukaan. Joskus voi olla tärkeää muistaa palata sivulle, johon on merkitty muistiinpanoja.
 • Kun näistä toimintatavoista tulee oppilaille rutiinia, he ovat paremmin valmistautuneita oppitunteja ja kokeita varten. Tutustu koko Post-it®-tuotevalikoimaan ja kerro alla olevassa kommenttiosiossa, miten olet käyttänyt tuotteita.


 • Nicholas ”The Nerdy Teacher”

  Nicholas ”The Nerdy Teacher” Provenzano on Google-sertifioitu opettaja, joka on saanut tunnustusta innovatiivisten ja yhteistyöhön kannustavien tekniikoiden käyttämisestä luokkahuoneessa. Lue lisää hänen ideoistaan osoitteessa
  www.thenerdyteacher.com.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi