Koulutyöt järjestykseen

Koulutyöt järjestykseen

Tutustu Nicholas ”The Nerdy Teacher” Provenzanon ideoihin ja oivalluksiin, joiden avulla oppilaat voivat oppia tehokkaammin koko lukuvuoden ajan.


 • Oppilailla on vuosi vuodelta enemmän tehtävää. Kokeissa pärjääminen on yhä tärkeämpää, joten oppilaiden on merkittävä muistiin kaikki oppitunnilla käsitellyt tärkeät tiedot kokeisiin valmistautuakseen. Organisointi on eräs parhaista keinoista pärjätä kokeissa. Seuraavien helppojen ja nopeiden vinkkien avulla oppilaat voivat organisoida oppimistaan ja valmistautua kokeisiin.

 • Etukäteissuunnittelua Post-it®-tuotteilla

  Post-it® Super Sticky ‑viestilaput ovat paras keino saada opinnot järjestykseen. Niiden kiinnittäminen ja siirtäminen on helppoa, ja ne kiinnittyvät hyvin kerta toisensa jälkeen. Viestilappuja voi käyttää opiskeluympäristön järjestämiseen alla olevien yksinkertaisten vinkkien avulla.

  1. Ainekirjoitus: Aineen suunnitteleminen ennen sen kirjoittamista on tärkeää. Tärkeintä on kirjoittaa kaikki ideat ylös ja pohtia, miten niistä kannattaisi kirjoittaa. Post-it® Super Sticky ‑viestilappujen avulla aineen kirjoittaja voi kirjoittaa ideansa ylös ja siirrellä niitä sopivaan järjestykseen. Viestilaput ovat erittäin tarttuvia, joten niitä voidaan siirrellä useita kertoja, eikä niiden tarttuvuus silti häviä. Ideoiden paikkojen vaihteleminen on erinomainen keino aineen hahmotteluun ennen sen kirjoittamista.
  1. Projektien suunnittelu: Projekteissa on usein paljon liikkuvia osia, joiden tunnistaminen on tärkeää. Post-it® Super Sticky ‑viestilappujen avulla projekti voidaan visualisoida ja siihen liittyvät työt voidaan organisoida. Tämä onnistuu jakamalla viestilaput pöydällä ryhmiin tai jakamalla projekti eri osiin värien avulla. Projektit voidaan organisoida tehokkaammin kertomalla Post-it® Super Sticky ‑viestilappujen avulla projektin seuraavista vaiheista ja niistä vastuussa olevista henkilöistä.
  1. Laboratoriotyöskentely: Tieteellisten kokeiden tekeminen koulun laboratoriossa voi olla yhtä kaaosta, mutta ongelman voi ratkaista organisoinnin avulla. Kun kokeet ja niiden osat merkitään Post-it® Super Sticky ‑viestilapuilla oppilaat ja opettajat pysyvät paremmin perillä niistä.
 • Kun näistä toimintatavoista tulee oppilaille rutiinia, he ovat paremmin valmistautuneita oppitunteja ja kokeita varten. Tutustu koko Post-it®-tuotevalikoimaan ja kerro alla olevassa kommenttiosiossa, miten olet käyttänyt tuotteita.


 • Nicholas ”The Nerdy Teacher”

  Nicholas ”The Nerdy Teacher” Provenzano on Google-sertifioitu opettaja, joka on saanut tunnustusta innovatiivisten ja yhteistyöhön kannustavien tekniikoiden käyttämisestä luokkahuoneessa. Lue lisää hänen ideoistaan osoitteessa
  www.thenerdyteacher.com.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi