Post-it®-tiimityöratkaisut Kanban-menetelmällä

Kanban-menetelmä

Järjestä tehtäviä ja pidä tiimisi ajan tasalla Kanbanin avulla


 • Suuret projektit vaativat organisointiratkaisun, joka esittää useat vaiheet yhdellä silmäyksellä. Voit saavuttaa merkittäviä tuloksia Kanban-menetelmän, Post-it® Super Sticky -valkotaulukalvojen ja Post-it® Super Sticky -viestilappujen avulla, kun järjestät helposti tehtäviä, delegoit niitä tiimin jäsenille ja seuraat edistymistä yhdessä helposti ymmärrettävässä järjestelmässä.

  Kun tiimisi selvittää monimutkaista esimerkiksi useita vaiheita, toimituksia ja sidosryhmiä sisältävää projektia, tarvitset ratkaisun, jonka avulla voit seurata kaikkia liikkuvia osia, ja joka tukee tiimiä työskentelemään parhaalla mahdollisella tavalla. Kanban-menetelmä eli kolmen periaatteen menetelmä järjestää työnkulun siten, että projektin etenemistä on helpompi valvoa.

  Kanban kehitettiin alun perin osana kuuluisaa Toyotan tuotantojärjestelmää vuonna 1959. Menetelmä toimi niin hyvin, että yritys aloitti koko tuotannon siirtämisen käyttämään tätä työtapaa vain kolme vuotta myöhemmin.

  Kanbanin avulla tiimit voivat keskittää tiedot yrityksen olemassa olevista projekteista ja liittyvistä toimista. Tämä antaa tiimeille mahdollisuuden visualisoida projektin vaiheet ja seurata jokaisen tiimin jäsenen etenemistä yhdellä silmäyksellä. Kun eteneminen on näkyvää ja seurattavissa, tiimien on helpompi ylläpitää etenemisvauhtia ja toimia yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

  Post-it® Brand Pidä joukkueet seuraamalla Kanbanin kanssa

 • Kanbanin käyttäminen

  Tehtävät järjestetään Kanban-järjestelmässä yhteen kolmesta luokasta niiden tilan perusteella: tehtävät, käynnissä olevat ja valmiit. Kun tehtävät esitetään osana asiayhteyttä, Kanban antaa tiimeille mahdollisuuden optimoida työnkulkua nopeasti ja tehokkaasti. Alla on ohjeet Kanban-taulun luomiseen tiimiprojekteihin.
   

  1. Aloittamiseen tarvitset tasaisen pinnan ja Post-it® Super Sticky -valkotaulukalvo on hyvä vaihtoehto. Lisäksi tarvitset tussin ja Post-it® Super Sticky -viestilappuja – yksi väri jokaiselle tiimin jäsenelle. Jos sinun on otettava Kanban-mukaasi, käytä Post-it® Super Sticky -luentotaululehtiöitä, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen siirrettävyyden.
  2. Luo sarakkeita asettamalla taulun yläosaan tasaisin välein neljä samanväristä viestilappua. Kirjoita ensimmäiseen "Omistaja", toiseen "Kesken", kolmanteen "Työn alla" ja neljänteen "Valmis".
  3. Määritä jokaiselle tiimin jäsenelle erivärinen viestilappu. Aseta nämä viestilaput "Omistaja"-sarakkeeseen, jotta jokaisen tiimin jäsenen tehtävät voidaan erottaa selvästi.
  4. Pyydä jokaista kirjoittamaan ylös projektiensa ja tehtäviensä nimet sen väriselle viestilapulle, joka on määritetty heille, ja aseta viestilaput "Kesken"-sarakkeeseen.
  5. Jokaisen tiimin jäsenen tulisi valita aloitustehtävä ja asettaa se "Työn alla"-osaan. Osallistujat päivittävät tehtävien tilan siirtämällä viestilappuja oikealle, kunnes ne siirretään "Valmis"-sarakkeeseen.

  Kun tiimilläsi on oikeat työkalut, löydät ratkaisut mihin tahansa haasteeseen. Voit käyttää Kanban-lähestymistapaa tiimisi yhteisen draivin sytyttämiseen ja saavuttaa uskomattomia tuloksia – yhdessä.null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi