1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. 5 great Post-it® Note icebreakers
Viisi mainiota keskustelunavaajaa Post-it®-viestilapuilla

Viisi mainiota keskustelunavaajaa Post-it®-viestilapuilla

Seurustelu voi hyvästä tarkoituksesta huolimatta olla joskus hieman väkinäistä. Mutta riippumatta siitä, onko kyse myyntitapaamisesta vai asukasyhdistyksen juhlista, on aina mukavaa tuntea puhekumppaninsa. Käyttämällä yhtä näistä viidestä pelistä tai yhdistämällä aineksia useammista pääsette helpommin keskustelun alkuun ja opitte tuntemaan toisenne paremmin.


 • Kaksi totuutta ja yksi vale

  Jokainen osanottaja saa 3 Post-it® viestilappua. Kahteen hän kirjoittaa jotain, mikä on totta, ja kolmanteen jotain, mikä on valetta. Muodostakaa ryhmiä ja yrittäkää arvata, missä lapussa vale on.

   

   

 • Arvaa, mistä olen kotoisin

  Pyydä ennen kokousta kaikkia osanottajia kertomaan, mistä he ovat kotoisin. Hanki sitten maailmankartta (jos riittävän moni osanottajista on kotoisin ulkomailta) tai Euroopan kartta. Merkitse karttaan Post-it® Index -nuolilla, mistä osanottajat ovat kotoisin. Yrittäkää sitten arvata, kuka on kotoisin mistäkin kaupungista tai maasta.

  Merkitse karttaan Post-it® Index nuolilla, mistä osanottajat ovat kotoisin

 • Mistä olemme kotoisin -kartta

  Pyydä jokaista osanottajaa kirjoittamaan nimensä Post-it® Index -nuoleen. Ota sitten esiin Euroopan tai maailman kartta. Pyydä kaikkia esittelemään vuorollaan itsensä kertomalla, mistä he ovat kotoisin, ja kiinnittämään oma nuolensa sen kaupungin tai maan kohdalle, jossa ovat syntyneet.

 • Piirrä selfie

  Tällä keskustelunavaajalla on kaksi tarkoitusta: saada osallistujat paljastamaan itsestään jotain sellaista, jota he eivät muuten ehkä kertoisi, ja ihastella kaikkien taiteellisia kykyjä – tai niiden puutetta.

  Jokainen osanottaja saa suuren Post-it® viestilapun, johon heidän on piirrettävä itsensä tekemässä jotain sellaista, mistä nauttivat vapaa-ajallaan. Kun varattu aika on lopussa, kerää kaikki omakuvat ja laita ne esille eri puolille huonetta. Kaikkien yhteisenä tehtävänä on arvata, mikä kuva kuuluu kenellekin.

 • Kuka minä olen

  Ryhmän jokainen jäsen valitsee kuuluisan ja hyvin tunnetun henkilön, ja kirjoittaa tämän nimen Post-it®-viestilapulle. Nimeä ei paljasteta muille. Jokainen ottaa sitten oman Post-it®-viestilappunsa ja kiinnittää sen jonkun toisen selkään.

  Jokainen Post-it® -viestilapulla varustettu henkilö saa vuorollaan esittää kysymyksiä ryhmälle ja yrittää selvittää, kuka hänen on tarkoitus olla. Kysymyksiin on voitava vastata kyllä tai ei. Esimerkki:

  Olenko mies?
  Olenko elossa?
  Olenko poliitikko?

 • Osanottajat voivat jatkaa kysymysten esittämistä, kunnes saavat kieltävän vastauksen tai arvaavat väärin. Se, joka arvaa selkäänsä merkityn henkilön nimen saamatta yhtään kieltävää vastausta ja arvaamatta kertaakaan väärin, on voittaja.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi