1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. How to host a great office potluck: Tips for keeping everyone happy and well fed
Näin järjestät onnistuneet nyyttikestit työpaikalla

Miten saat työpaikan nyyttikestit onnistumaan?

Vuodenvaihteessa juhlia tuntuu olevan joka välissä, eikä työpaikka ole poikkeus sääntöön. Tuskin haluat työpaikan nyyttikestien tuntuvan kenestäkään velvollisuudelta tai taakalta, varsinkin kun muitakin juhlia on odotettavissa. Siksi onkin tärkeää, että kaikki sujuu mahdollisimman hyvin ja nyyttikestit järjestyvät niille varatussa ajassa: näin kaikilla on hauskaa ja jokainen voi nauttia ruoasta. Pienellä etukäteissuunnittelulla on suhteellisen helppo varmistaa, että kaikki ovat tyytyväisiä, hyvin syöneitä ja juhlatuulella.


 • Anna osanottajille selkeät ohjeet

  Pyydä kaikkia liittämään tuomiinsa ruokiin tarvittavat ohjeet. Pyydä ruoan tuojia kirjoittamaan muistiin, onko ruokaa säilytettävä jääkaapissa tai pakastimessa ennen tarjoamista, pitääkö se lämmittää, ja jos pitää, kuinka kauan ja missä lämpötilassa. Yhtä ruokalajia kohden riittää todennäköisesti yksi Post-it® Super Sticky viestilappu.

 • Suunnittele tarjoilupöytä

  Pyydä kaikkia ruokaa tuoneita kirjoittamaan ohjeiden lisäksi tuomansa ruokalajin nimi ja tieto siitä, onko se esimerkiksi kasvis, vegaani- tai gluteeniton ruoka (ja muut mahdolliset erityisruokavaliot). Kun sinulla on kaikki tiedot, suunnittele tarjoilupöydän järjestys Post-it®-viestilapuilla ja varmista, että kaikille ruokalajeille on riittävästi tilaa. Valmistele sen jälkeen kaikki muu pöydälle tuleva: koristeet, lautasliinat, astiat ja ruokailuvälineet.

  Suunnittele tarjoilupöytä

 • Auta kaikkia löytämään jotain mieleistä

  Kun kaikki ruokalajit ovat pöydässä, kiinnitä Post-it® Super Sticky viestilappu pöytään jokaisen ruokalajin eteen ja kirjaa siihen ruokalajin nimi. Käytä eri erityisruokavalioille eri värejä ja laita pöydän alkupäähän ohje, joka kertoo esimerkiksi että keltaiset ruoat ovat vegaanisia, kasvisruokavalioon sopivat sinisiä ja niin edelleen.

 • Rohkaise ihmisiä seurustelemaan

  Jos osallistujia on paljon, voit myös tehdä paikkakortit Post-it® viestilapuista ja auttaa työpaikan eri osastoilla tai alueilla työskenteleviä ihmisiä tutustumaan toisiinsa. Jos käytät eri osastoille eri värejä, voit pyytää kaikkia vaihtamaan paikkaa ennen jälkiruokaa ja istumaan jonkun sellaisen viereen, jonka paikkakortti on erivärinen kuin heidän edellisen pöytänaapurinsa.

  Rohkaise ihmisiä seurustelemaan

  Hyvän suunnittelun ja herkullisen ruoan avulla toimiston juhlakauden nyyttikesteistä tulee kaikkien odottama perinne.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi