1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. Help kids achieve with lunchbox notes
Auta lapsiasi saavuttamaan tavoitteensa eväsrasiaviestilapuilla

Auta lapsiasi saavuttamaan tavoitteensa eväsrasiaviestilapuilla

Innosta lapsiasi ja pidä yllä heidän motivaatiotaan loppupäivän ajan käyttämällä aikaa vain viisi minuuttia. • Toisinaan yksinkertaisella käsinkirjoitetulla viestilapulla voi olla iso merkitys. Se sai Luke Pieczynskin aloittamaan Post-it® viestilappujen kirjoittamisen päivittäin tyttärensä eväslaatikkoon. Lähes 700 viestilappua myöhemmin hän on oppinut paljon luovuudesta ja siitä, miten paljon viidessä minuutissa saa päivittäin aikaan. Lue hänen tarinansa innoitukseksi, jotta voit pelastaa oman lapsesi päivän!

 • Miksi käyttää eväsrasiaviestilappuja?

  Kaikki alkoi siitä, kun Luke kirjoitti viestilappuja silloiselle tyttöystävälleen (nykyiselle vaimolle), kun pariskunta oli etäsuhteessa. Kun tyttöystävän oli aika lähteä, Luke kirjoitti hänelle erityisen viestin ja jätti sen jonnekin, mistä hän löytäisi viestilapun myöhemmin, kuten tyttöystävän käsilaukusta, matkalaukusta tai autosta. Näin tyttöystävä ei missään vaiheessa unohtaisi, miten paljon Luke rakasti ja kaipasi häntä. Silloin Luke ymmärsi, miten tärkeä käsinkirjoitettu viesti voi olla.

  Pariskunta meni naimisiin ja sai ensimmäisen tyttärensä. Tytöstä kasvoi tuleva taiteilija, mutta hänellä oli vaikeuksia koulussa. Pitääkseen tyttärensä motivaatiota yllä ja auttaakseen häntä valjastamaan luovuutensa oikein Luke aloitti piirtää ja kirjoittaa Post-it®-viestilappuihin ja lähettää niitä tyttärensä eväsrasiassa hänelle kouluun joka päivä. Tytär piti viestilapuista niin paljon, että hän ryhtyi säästämään kyseisiä Post-it®-viestilappuja purkkiin, mikä puolestaan sai Luken aloittamaan viestilappuaiheisen blogin kirjoittamisen. Kaksi vuotta myöhemmin Luke jatkaa edelleen bloginsa parissa, mutta nykyään hän piirtää Post-it®-viestilappuja yhden tyttären sijaan kahdelle.

  Luke pitää hahmojen piirtämisestä ja uusien ideoiden keksimisestä, jotta saa tyttärensä odottamaan eväiden syömistä ja motivoitumaan loppupäivän ajaksi. Mikä on kuitenkin parasta eväsrasiaviestilappujen piirtämisessä? Se, että Luken tytär piirtää oman lappunsa ja antaa sen päivän päätteeksi isälleen.

  Luke Pieczynski – eväsviestilapun piirros

 • Tee omia eväsrasiaviestilappuja Post-it®-viestilapuilla

  Tärkein Luken oppima asia, jonka hän myös haluaa kertoa muille, on että viisi minuuttia riittää oman lapsen päivän pelastamiseen. Luken mukaan ei haittaa, vaikka ei osaisi piirtää, sillä pienet teot motivoivat pientä oppijaa.

  Hanki itsellesi Post-it® Super Sticky -viestilappulehtiö 76 x 76 mm sinun ja lastesi suosikkivärissä ja ryhdy luovaksi!
   

  • Kokeile vain kirjoittaa yksinkertainen "Olet rakas!"-viesti ja lisää hymiö tai iloinen tarrahahmo.
  • Kiinnitä huomiota lapsesi kotiläksyihin tai koeaikatauluihin ja kirjoita muutama rohkaiseva sana, jos heillä on jokin tärkeä tehtävä sinä päivänä.
  • Kirjoita viestilappu erikoisoppitunnista, kuten kuvaamataidosta tai musiikista, joka innostaa lastasi kyseiseen toimintaan.
  • Jos mikään muu ei auta, mainitse tuleva loma tai syntymäpäivä.
  • Jos on perjantai, muistuta tulevasta viikonlopusta!

  Koska Post-it® Super Sticky -viestilaput voi irrottaa ja kiinnittää uudelleen, lapsesi voivat tuoda muistilappunsa mukanaan kotiin ja kiinnittää ne päivän päätteeksi jääkaapin oveen ja luoda näin jatkuvasti muuttuvan taideteoksen.

  Kuten Luke sanoo, "Käytä se viisiminuuttinen. Riittää, että kirjoitat kerran viikossa 'Olet rakas', niin olet tehnyt jotakin, joka todella vaikuttaa lapsiisi. Siinä kaikki, eikä se ole vaikeaa".

  Käsinkirjoitetun viestin voima ohjaa lapsen elämää parempaan suuntaan.

   


 • Luke Pieczynski

  Luke Pieczynski on rakastava aviomies ja kolmen lapsen isä, joka asuu Pittsburghissa, Pennsylvaniassa. Hän pyrkii innostamaan lapsiaan joka päivä erityisillä eväsrasiaviesteillä, jotka välittävät kannustavan viestin. Luken työtä on nähty kaikkialla maailmassa, ja se auttaa vanhempia tuomaan luovuutta heidän lastensa elämiin keskittymällä myönteisyyden ja rakkauden voimaan. Voit tutustua hänen työhönsä osoitteessa www.lunchnotesketch.com.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi