Handwriting

Käsin kirjoitetussa on voimaa

Post-it®-viestilappu voi välitää muutakin kuin sanoja


  • Käsin kirjoittamisen katoamisesta puhutaan paljon. Tekniikan kehityttyä kirjoituskoneista aina älypuhelimin saakka on helppo huomata, että kirjoitamme käsin vähemmän kuin koskaan ennen. Onkin totta, että kirjeiden tai pitkien viestien kirjoittaminen käsin voi olla katoava taito, erityisesti mitä tulee liiketoimintaan liittyvään tai pitkien etäisyyksien yli tapahtuvaan viestintään.

  • Yhdessä asiassa käsin kirjoittaminen kuitenkin elää ja voi hyvin: lyhyissä viesteissä, joita kirjoitamme lähipiirillemme. On vaikea kuvitella maailmaa, jossa meidän ei tarvitsisi jättää viestiä, jossa kerromme myöhästyvämme tai pyydämme toista päästämään koiran ulos tai muistutamme toista siitä, että rakastamme häntä. Ja jos ainutlaatuisen ja epätäydellisen kaunista käsialaa ei olisi, miten voisimme tietää heti, kuka viestin on kirjoittanut? Miten voisimme tuntea itsemme ja viestin kirjoittajan välisen siteen? Miten voisimme lisätä viestiin sitä jotain, mikä saa sen näyttämään hilpeältä, kiireelliseltä tai kiitolliselta?

  • Ilman käsin kirjoittamista vanhempien olisi vaikea kiinnittää lapsen koulukirjaan rohkaisevaa viestiä ennen biologian koetta. Opettajien olisi vaikea sujauttaa kannustavaa lappusta oppilaan pulpetille, kun tällä on huono päivä.

  • Käsin kirjoittaminen antaa meille mahdollisuuden pitää yhteyttä niihin joita rakastamme, niihin, jotka tarvitsevat apuamme, ja jopa siihen osaan itsestämme, joka kaipaa toisinaan vähän kannustusta.

  • Post-it® brändituotteiden valmistajina olemme ylpeitä voidessamme auttaa pitämään käsin kirjoittamisen luomat yhteydet tiiviinä – ja haluamme kuulla niistä kertovia tarinoita.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi