Elämänmuutoksen lähtölaskentakalenteri

Elämänmuutoksen lähtölaskentakalenteri Post-it® Brandin tuotteista

Auta läheistäsi pysymään tavoitteessaan


 • Sanotaan, että uuden tavan opetteleminen tai vanhasta eroon hankkiutuminen vie 21 päivää.

  Aika ei kuullosta pitkältä, mutta päätöksessä pysyminen niinkin kauan voi vaatia paljon ponnisteluja ja tahdonvoimaa. Pienikin päivittäinen rohkaisu voi kantaa pitkälle. Tekemällä nopean ja helpon lähtölaskentakalenterin Post-it®-viestilapuista voit osoittaa tukesi ystävälle tai perheenjäsenelle. Se vaatii vain hetken aikaa ja muutaman Post-it® -viestilapun.

  Sanotaan, että uuden tavan opetteleminen tai vanhasta eroon hankkiutuminen vie 21 päivää

 • Tarvitset 21 Post-it® Super Sticky -viestilappua, joiden koko on 76 mm x 76 mm ja 21 Post-it® Super Sticky -viestilappua, joiden koko on 38 x 51 mm – yhden lapun kumpaakin kokoa jokaiselle päivälle. Kirjoita pienempiin lappuihin sitaatti, jotain pientä ja rohkaisevaa tai piirrä hauska kuva. Kirjoita suurempaan lappuun päivän numero ja liimaa se pienemmän lapun päälle, niin että se jää piiloon.

  Tee nopea lähtölaskentakalenteri Post-it® viestilapuista

 • Kalenteri on helpointa ripustaa seinälle, jos käytät sileää alustaa ja asetat liimapinnat vaakasuoraan. Puhdistus- ja hoitoaineet voivat vaikuttaa liiman kiinnittymiseen.

 • Voit koota kalenterin kahdella tavalla: voit kiinnittää kaikki 21 päivää erikseen kartonginpalalle, mikäli tilaa on riittävästi. Näin kalenterin käyttäjä näkee viimeisen päivän lähestyessä kaikki aiemmat rohkaisuviestit.

 • Jos tilaa ei ole tarpeeksi tai jos haluat tehdä kannettavan kalenterin, voit jättää viestilaput kiinni alkuperäiseen nippuunsa ja kirjoittaa viestisi ja piirroksesi niihin 21 päivän lähtölaskennan järjestyksessä.

  Tee kannettava kalenteri

   

  Jätä viestilaput kiinni alkuperäiseen nippuunsa ja kirjoita viestisi ja piirroksesi niihin 21 päivän lähtölaskennan mukaisessa järjestyksessä.

 • Jos voit, pyydä avuksesi muitakin: lapsia, ystäviä, työtovereita, sukulaisia. Mitä useampi on mukana rohkaisemassa, sitä parempi. Kun olet valmis, yllätä läheisesi kalenterilla. Antamasi tuki voi olla olennaisen tärkeää.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi