1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. A graphic designer believes in starting small
Graafinen suunnittelija uskoo pieniin alkuihin

Graafinen suunnittelija uskoo pieniin alkuihin

Esittelyssä Sam Potts: valovoimainen graafinen suunnittelija, joka rakastaa Post-it® viestilappuja.


 • Sam Potts on ollut mukana suunnittelemassa New York Times Crossword -sovelluksen alustoja sekä luonut blogeja ja verkkosivustoja kuuluisille kirjailijoille. Lisäksi hänen twitter-tilillään on kadehdittava määrä seuraajia. Hän tekee kuitenkin suuren osan ajatustyöstään paperilla. Tarkkaan ottaen hän käyttää 76 mm x 76 mm:n Canary Yellow™ -keltaisia Post-it® viestilappuja.

 • Ennen itsenäiseksi tekijäksi ryhtymistä hän työskenteli huippuluokan suunnittelutoimistossa, jossa hän tuli tunnetuksi taitavana Post-it® viestilappujen käyttäjänä. "Minulla oli tapana raapustella Post-it® viestilapuille konferenssipuheluiden aikana: satunnaisia sanoja, kaikenlaista typerää. Kun irtisanouduin, sain läksiäislahjaksi kehystetyn kokoelman käyttämiäni Post-it® viestilappuja. Muut olivat kirjoittaneet niihin viestejä. Se oli hienoa." /p>

 • Sam ihailee Post-it® viestilappujen tapaa siirtyä paikasta toiseen. Hän uskoo, että jos lappuun kirjoitetuista ideoista on mihinkään, lappu ei pysy pitkään samassa paikassa.


 • "Post-it® viestilappujen perustarkoitus, ainakin suunnitteluympyröissä, on pitää ne liikkeessä. Ne pitää ryhmitellä ja poistaa ryhmistä, ja seurata, minne ne johtavat.


  " Sam tunnustaa suhtautuvansa toimistotarvikkeisiin pakkomielteisesti, joten hänellä on luonnollisesti omat suosikkivärinsä. "Pidän eniten valkoisista Post-it® viestilapuista, vaikka niitä onkin hankala löytää. Pidän myös tummista oransseista, niiden värin nimi taitaa olla kurpitsa, sekä tumman violeteista. Mutta suosikkivärini on vaaleanharmaa, jossa on 5–10 % harmaata – erityisesti mustan Sharpie-mustekynän kanssa käytettynä."

 • Sen lisäksi, että hoitaa nykyiset tehtävänsä New York Times -sanomalehdessä, Sam suunnittelee sanakirjaa fiktiivisistä kirjailijaelämänkerroista. "Tai ainakin se on peruskonsepti", hän sanoo.

 • Post-it®-viestilappujennsa tavoin Sam ei jää koskaan yhteen paikkaan pitkäksi aikaa. Hän on aina oppimassa ja keräämässä jotain uutta. Juuri nyt hän opettelee rakentamaan polkupyörän runkoja. "En ole varma, mitä sillä taidolla teen. Nyt se on vain idea. Koskaan ei tiedä, mihin sellainen johtaa."

 • Voit tutustua Samin töihin, kuten hänen tekemäänsä AIGA-julisteeseen (jossa luonnollisesti on Post-it®-viestilappu), hänen "paperisiin twiitteihinsä" ja hänen luomaansa kaavioon, joka sisältää kaikki romaanin Infinite Jest yli 200 henkilöhahmoa, Samin verrkkosivustossa osoitteessa sampottsinc.com.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi