1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. Miten henkilökohtaiset tapaamiset voivat parantaa tuottavuutta
Post-it®-tiimityöratkaisut Projektisuunnitelman mukauttamisen 7 vaihetta

Miten henkilökohtaiset tapaamiset voivat parantaa tuottavuutta

Vaikka teknologia on lähentänyt eri puolilla maailmaa olevia työryhmiä ennennäkemättömällä tavalla, jotkut projektit hyötyvät henkilökohtaisesta tapaamisesta, joka varmistaa projektin käynnistymisen hyvässä hengessä.


 • Sähköpostia, videoneuvotteluja ja neuvottelupuheluja on jo pitkään käytetty eri paikoissa olevien työryhmien yhdistämiseen. Mutta tietyt projektit ja aiheet saattavat vaatia hienovaraisempaa yhteistyötä, jolloin henkilökohtaiset tapaamiset edistävät parhaiten työryhmän ponnisteluja.

  “Silloin kun tieto voidaan helposti välittää laskentataulukkoina tai tekstinä, etäisyys ei ole ongelma. Mutta jos sinun on nähtävä toisen ilme tai näytettävä käsilläsi, miten jokin toimii — ja erityisesti ideoitaessa — henkilökohtainen tapaaminen on ainoa tapa.” Harvardin prosessori Amy Edmundson, “Getting face time with your team right” – Fast Company, 2018.

  Vaikka kriittisille viestintätyökaluille, kuten sähköpostille tai projektinhallintajärjestelmälle ei olekaan korviketta, mieti milloin henkilökohtainen tapaaminen voisi sujuvoittaa yhteistyötä uuden projektin tai kampanjan käynnistyksen yhteydessä. Se voi määrittää projektin tunnelman ja inspiroida sitoutuneen työryhmän keksimään lisää luovia ideoita ja ratkaisuja.

  Muita etuja siitä, että olet samassa tilassa työryhmäsi kanssa? Se, että voit ottaa idean pieneltä näytöltä ja kirjoittaa sen Post-it® Super Sticky Easel Pad -seinälle, voi auttaa työryhmääsi visualisoimaan prosesseja, suunnitelmia ja rinnakkaisia polkuja, kun työskentelette pitkäjänteisesti suurten projektien parissa.

  Alkuperäinen julkaisija Fast Company, osa Mansueto Ventures LLC -yhtiötä. Copyright ©2018. Mansueto Ventures LLC.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.

null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi