1. Suomi
  2. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
  3. Ideas
  4. Post-it® viestilappujen värivalikoima
Värivalikoiman juliste

Näkyvämpiä yhdessä
Post-it® viestilappujen värivalikoima

Ideasi ja unelmasi alkavat muotoutua vasta, kun kynäsi koskettaa paperia. Kun merkitset niitä muistiin, teet niistä hieman todellisempia. Tämä yhteys on luovuuden ratkaisevan tärkeä katalysaattori. Se on yhdistelmä ajatuksiasi ja värikkäitä Post-it® viestilappujen taustoja, jotka selkeyttävät jokaisen ideoita. Nyt valittavissa on entistä enemmän värejä, joten ideasi ja Post-it® brändi ovat näkyvämpiä yhdessä.


Post-it® Super Sticky viestilaput Oasis valikoima

Post it Oasis

Kukapa ei tarvitsisi paikkaa rauhoittumiseen, rentoutumiseen ja päivän ideoiden muistiin merkitsemiseen? Post-it® Super Sticky viestilappujen Oasis valikoimamme tarjoaa sinulle juuri sellaisen paikan. Nämä rauhoittavat sinisen ja vihreän sävyt saavat sinut tuntemaan olosi hetkessä rentoutuneeksi ja uudistuneeksi.

KATSO OASIS VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® Super Sticky viestilaput Boost valikoima

Post it Boost

Väri voi antaa emotionaalisen nosteen, joka stimuloi luovuutta ja aivojen toimintaa. Post-it® Super Sticky viestilappujen Boost valikoimassamme on kyse tämän tunteen vangitsemisesta. Kirkkaat, leikkisät ja dynaamiset värit laittavat luovuuden liikkeelle!

KATSO BOOST VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® Super Sticky viestilaput Playful valikoima

Post it Playful

Tämä kirkas väripaletti saa sinut varmasti hymyilemään. Näytä todelliset värisi ylpeänä Post-it® Super Sticky viestilappujen Playful valikoimamme avulla.

KATSO PLAYFUL VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® Super Sticky viestilaput Carnival valikoima

Post it Carnival

Karnevaalien energia ja juhlinnan tasainen syke ovat tämän valikoiman sydämessä. Kannusta karnevaalihenkeä itseilmaisulla ja vapauden tunteella Post-it® Super Sticky viestilappujen Carnival valikoimamme avulla.

KATSO CARNIVAL VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® Super Sticky viestilaput Cosmic värivalikoima

Post it Cosmic

Kirkkaat, voimakkaat ja harvinaislaatuiset värit tuovat minkä tahansa ajatuksen ja idean elävästi esiin. Post-it® Super Sticky viestilappujen Cosmic värivalikoimamme herättää ajatuksesi henkiin.

KATSO COSMIC VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® Super Sticky viestilaput Soulful valikoima

Post it Soulful

Post-it® Super Sticky viestilappujen Soulful valikoimamme edustaa ajattomuutta ja korostaa rauhallisuudentunnetta. Sen avulla ilmaiset suurimmat tunteesi, ideasi ja ajatuksesi.

KATSO SOULFUL VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® viestilaput Energetic värivalikoima

Post it Energetic

Post-it® viestilappujen Energetic värivalikoimamme vahvoissa, dynaamisissa ja kirkkaissa väreissä on positiivista ja voimakasta energiaa. Inspiroi elinvoimalla ja eloisuudella, luo onnen ja hyvinvoinnin tunnetta.

KATSO ENERGETIC VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® viestilaput Beachside värivalikoima

Post it Beachside

Tunne märkä hiekka varpaissasi, merituulen puhallus kasvoillasi ja meri-ilman suolainen tuoksu. Post-it® viestilappujen Beachside värivalikoima muistuttaa rannalla olemisen tunteesta.

KATSO BEACHSIDE VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® viestilaput Poptimistic värivalikoima

Post it Poptimistic

Post-it® viestilappujen Poptimistic värivalikoiman iloiset ja runsaat sävyt ilmaisevat raikkautta ja positiivisuutta. Saa ajatuksesi poppaamaan.

KATSO POPTIMISTIC VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN


Post-it® Ekoviestilaput Nature värivalikoima

Post it Nature

Uudista ja syvennä yhteyttäsi luontoon – uudistumisen, elämän ja lämmön tunnetta Post-it® Ekoviestilappujen Nature värivalikoimamme avulla. Tämän värivalikoiman viestilaput on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätyspaperista, valikoima on PEFC™ RECYCLED -sertifioitu, ja siinä käytetään uusiutuvasta raaka-aineesta saatavaan liimaan, josta 60 prosenttia valmistetaan vuosittain uudelleen kasvavasta kasvista. Tunne raikkaan ilman tuulahdus, joka kuvaa uusia alkuja.

KATSO NATURE VÄRIVALIKOIMAMME

ALKUUN