1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. 4 vinkkiä Post-itR Brand:ltä, jotka tehostavat tiimityötä missä tahansa organisaatiossa.
Post-it®-tuotemerkin yhteistyö: oikeat työkalut oikeassa paikassa

Tee yhteistyötä niin, että oikeat työkalut ovat oikeassa paikassa

Käytännöllisiä vinkkejä yhteistyö- ja tuottavuusasiantuntija Mike Vardylta. Näiden vinkkien avulla mikä tahansa organisaatio voi tehostaa yhteistyötään ja varmistaa, että oikeat työkalut ovat saatavilla siellä, missä niitä tarvitaan. • Mike Vardy on yhteistyö-, tuottavuus- ja organisointiasiantuntija. Hänet tunnetaan myös nimellä Productivityist. Mike on TEDx-pääpuhuja, kirjailija ja podcast-isäntä. Post-it®-tuotemerkki päätti tehdä yhteistyötä Miken kanssa tehostaakseen muuttuvien toimistotilojen käyttötapaa Stitch Fix -yrityksen avokonttoriympäristössä San Franciscossa. Mike työskenteli yrityksen hallintotiimin kanssa varmistaakseen, että oikeat työkalut ovat helpommin saatavilla työntekijöiden yhteistyötä varten.

  Vaikka Miken Stitch Fixillä käyttämät vinkit sopivat juuri heidän haasteisiinsa, niiden perusperiaatteet sopivat muuallekin. Nyt Mike puhuu parhaista vinkeistään yhteistyön edistämiseksi ja parhaista työkaluista niiden toteuttamiseen missä tahansa organisaatiossa.

  Collaborate with the right tools - post it - dry erase surface

 • Yhteistyön muuttaminen tilan keskeiseksi teemaksi

  Mike uskoo, että yhteistyön edistämiseksi oikeiden työkalujen on oltava aina saatavilla. ”Merkittävin asia, jonka Post-it® Super Sticky -valkotaulukalvo mahdollisti, oli se, että Stitch Fix pystyi parantamaan yhteistyötä tiloissa, jotka eivät aiemmin tukeneet yhteistyötä”, hän kertoo. ”Kun näytin heille, miten se toimii suuremmissa, avoimemmissa tiloissa, ihmiset tottuivat Post-it® Super Sticky -valkotaulukalvon käyttöön sekä seinillä että pöydillä. Se loi kunnollisen keskustilan, joka kannustaa yhteistyöhön. Sellaista ei aiemmin ollut. Mielestäni Post-it®-tuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat niiden monipuolisuus ja joustavuus, ja valkotaulutuotteet ovat siitä erinomainen esimerkki.

  Collaboration with the right tools - eliminating friction

 • Ideoiden toteuttaminen kitkatta

  Kun Post-it®-luentotaululehtiö on helposti saatavilla, miellekarttoja voi luoda missä tahansa yhteistyötilojen puitteissa”, Mike kertoo. ”Tiimit voivat tehdä mistä tahansa tilasta yhteistyöalueen sen avulla. Luentotaululehtiöt toimivat erityisen hyvin avoimissa tiloissa, sillä ne luovat pystysuoran pinnan silloin, kun seinää ei ole saatavilla. Luovuus ja aivoriihet toimivat paljon paremmin, kuin ne eivät kohtaa turhaa kitkaa, ja Post-it®-tuotteiden avulla kitka katoaa kokonaan.

  collaborate with the right tools - freedome

 • Rajoitusten vapaus

  ”Olen sitä mieltä, että ajatukset ja ideat kannattaa pitää järjestyksessä. Toteutan sitä kuukausittaisin tavoittein ja projektein”, Mike sanoo. ”Kun tavoitteet ovat selkeästi näkyvillä esimerkiksi Post-it®-luentotaululehtiöön tai suuriin Post-it® Super Sticky -viestilappuihin kirjoitettuina, tiimit pystyvät keskittämään huomionsa tehokkaammin – ja tämänkaltaisten rajoitusten on todettu olevan hyväksi luovuudelle. Tiimit voivat käyttää suuria Post-it® Super Sticky -viestilappuja tavoitteille ja projekteille asettamalla ne 10–12 kuukaudeksi, kun ne ovat ajankohtaisia – ja vaihtaa sitten niiden järjestystä, jos se on tarpeellista (samalla tavoin kuin kuvakäsikirjoituksessa voidaan käyttää arkistokortteja). Kun seinätila on vähissä, Post-it®-luentotaululehtiöt auttavat tiimejä keskittymään tärkeimpään asiaan ensin.Lisää ehdotuksia ja ideoita?

 

Haluan pysyä ajan tasalla Post-it® tarjouksista ja muista uutisista!


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi