1. Suomi
 2. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 3. Ideas
 4. Työkalut lukuvuoteen valmistautumiseen
Työkalut lukuvuoteen valmistautumiseen

Työkalut lukuvuoteen valmistautumiseen

Tutustu Nicholas ”The Nerdy Teacher” Provenzanon ideoihin ja oivalluksiin, joiden avulla oppilaat voivat oppia tehokkaammin koko lukuvuoden ajan.


 • Oppilailla on vuosi vuodelta enemmän tehtävää. Kokeissa pärjääminen on yhä tärkeämpää, joten oppilaiden on merkittävä muistiin kaikki oppitunnilla käsitellyt tärkeät tiedot kokeisiin valmistautuakseen. Organisointi on eräs parhaista keinoista pärjätä kokeissa. Seuraavien helppojen ja nopeiden vinkkien avulla oppilaat voivat organisoida oppimistaan ja valmistautua kokeisiin.

 • Tehokasta oppimista Post-it®-tuotteilla

  1. Post-it® Index ‑nuolet sopivat täydellisesti opettajan mainitsemien tärkeiden tietojen merkitsemiseen. Oppilaat voivat merkitä nuolilla opeteltavia termejä tai kokonaisia osioita, eikä heiltä mene mitään tärkeää ohi oppitunnilla. Post-it® Index ‑nuolien, kiinnittäminen onnistuu oppilailta hetkessä, ja muistiinpanojen tekeminen voi taas jatkua.
  2. Viivoitetut Post-it®-viestilaput ovat käteviä silloin, kun kirjoittamiseen on enemmän aikaa ja kirjoitukset halutaan lisätä muistiinpanoihin tai oppikirjaan. Viestilaput ovat juuri sopivan kokoisia muistivihkoon tai oppikirjaan, jolloin muistiinpano tulee hyvin esiin.
 • Viestilapun voi myös siirtää toiselle sivulle, jos asiaan pitää palata useita kertoja. Sitä voidaan käyttää useilla eri tavoilla, joten se soveltuu hyvin muistiinpanojen tekemiseen.


 • Nicholas ”The Nerdy Teacher”

  Nicholas ”The Nerdy Teacher” Provenzano on Google-sertifioitu opettaja, joka on saanut tunnustusta innovatiivisten ja yhteistyöhön kannustavien tekniikoiden käyttämisestä luokkahuoneessa. Lue lisää hänen ideoistaan osoitteessa www.thenerdyteacher.com.KAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.