1. Post-it® brändi – Tuotteet, ideat, Ohjelmat
 2. Ideas
 3. 5 ways to organize your cookbooks
Viisi tapaa järjestää keittokirjojesi reseptit

Post-it® Brand – Viisi tapaa järjestää keittokirjojesi reseptit

On monta hyvää syytä omistaa kokonainen keittokirjakokoelma: aina löytyy jotain uutta kokeiltavaksi, suosikkireseptisi ovat aina käsillä ja voit aina tarpeen tullen etsiä inspiraatiota kirjoja selaamalla.


 • Toisinaan etsimäsi reseptin löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa, varsinkin jos sinulla on kiire tai mikäli et muista, mistä resepteistä kiinnostuit, kun ensi kertaa selasit kirjaa.

  Paras ratkaisu on merkitä myöhemmin kokeiltavat reseptit Post-it® Index teippimerkeillä tai vahvoilla Post-it® Index teippimerkeillä. Tässä on muutama kätevä tapa pitää kaikki nopeasti ja helposti löydettävissä.

 • 1. Ateriatyypit

  Käytä erivärisiä Post-it® Index-teippimerkkejä aamiais-, lounas- ja päivällisruokien sekä alku- ja välipalojen merkitsemiseen tai jaa keittokirja tai reseptikansio eri osioihin vahvoilla Post-it® Index-teippimerkeillä, joihin olet merkinnyt kunkin osion nimen.

  Ateriatyypit

 • 2. Erikoisruokavaliot

  Jos suunnittelet juhlia tai laitat ruokaa joukolle, jonka jäsenet noudattavat eri ruokavalioita (jos taloudessa esimerkiksi on sekä kasvissyöjä että vannoutunut lihan suurkuluttaja), voit merkitä eri ruokavalioihin sopivat reseptit erivärisillä Post-it® Index teippimerkeillä.

 • 3. Valmistusaika

  Merkitse reseptin monimutkaisuus erivärisillä Post-it®-merkkaajilla: yksinkertaiset vihreällä, melko monimutkaiset keltaisella ja monivaiheiset tai vaikeat vaaleanpunaisella. Kirjoita sitten kunkin reseptin valmistusaika merkkaajaan, jolloin voit helposti valita reseptin sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa. Voit myös halutessasi merkitä erikseen, miten paljon aikaa kuluu valmisteluihin ja varsinaiseen valmistamiseen.

  Valmistusaika

 • 4. Perheen suosikit ja inhokit

  Jos kokkaat suurelle joukolle, voit merkitä ruokalajit, joista kukin perheenjäsen pitää – tai ei pidä – tai valita eri värit aikuisten, lasten ja koko perheen lempiruoille.

 • 5. Kokkaa kauden mukaan

  Muista pitää hauskaa suosikkireseptiesi parissa – se on hyvä inspiraation lähde niitä hetkiä varten, jolloin tarvitset uusia ideoita. Yksi hyvä tapa on merkitä reseptit sen mukaan, sopivatko ne parhaiten kevääseen, kesään, syksyyn vai talveen – vai erikoistilanteisiin, kuten syntymäpäiviin tai juhliin.

  Kokkaa kauden mukaanKAIPAATKO VINKKEJÄ & IDEOITA?

Haluan vastaanottaa Post-it®-brändin uutisia ja muuta hyödyllistä tietoa.


null
SEURAA POST-IT® BRANDIA:
3M, Post-it® ja Canary Yellow™ -keltainen ovat 3M:n tavaramerkkejä.
Vaihda aluetta
Suomi - suomi