Post-it®:n käyttö puhelimella Post-it-lappuja seinällä nappaa sovelluksella ja jaa tiimin muiden jäsenten kanssa organisoi itse Post-it® sovelluksella

Viisi tapaa lisätä ryhmän tuottavuutta etätyössä.

Etätyö muualla olevien kollegojen kanssa on monille pulmallista. Vanhat menetelmät eivät ehkä vain sovellu tavoitteiden seurantaan ja yhteistyöhön ryhmän muiden jäsenten kanssa. Näillä viidellä tavalla Post-it®sovellus voi auttaa sinua pysymään tavoitteessasi ja olemaan yhteydessä kollegoihisi paikasta huolimatta.


Tee etätyöstä fiksumpaa Post-it® sovelluksen ja näiden viiden vinkin avulla

 • 1. Anna itsellesi ja tiimeillesi onnistumisen avaimet.

  Jos haluat saavuttaa pitkäkestoisia tavoitteita, sinun pitää ensin valloittaa pieniä saavutuksia. Koska ihmisinä saavutamme tavoitteen 42 % suuremmalla todennäköisyydellä merkittyämme sen muistiin*, aloita merkitsemällä jokainen kuukausitavoitteesi omalle Post-it® Super Sticky viestilapulleen, 76 x 76 mm, ja kiinnitä se työpisteesi lähellä olevalle seinälle. Kirjoita viikoittain muistiin välitavoitteita, joiden avulla saavutat kuukausittaisen päätavoitteen. Kun ne tavoitteet on saavutettu, merkitse ne Post-it® sovellukseen tavoitteiden saavuttamisen seurannan helpottamiseksi. Työskenteletkö muiden kanssa kyseisten tavoitteiden saavuttamiseksi tai projektien parissa? Jaa suoritetut ja tulevat tehtävät tiimin muiden jäsenten kanssa Post-it® sovelluksen avulla. Ota projektin tavoitteet muistiin (Post-it® viestilaput) Post-it® sovellukseen ja vie ne PowerPoint®-, Excel®- tai PDF-tiedostoihin. Vieläkin paremmin siihen sopii tavoitteiden lataaminen Dropboxiin, Trello®-sovellukseen tai muihin paikkoihin, jotta voit pitää projektin käynnissä.

  Nainen kiinnittää lasiseinälle Post-it® Super Sticky viestilapun kooltaan 76 x 76 mm jakaakseen tehtävien tallennuskuvakaappauksen tiimin muiden jäsenten tai projektien kanssa

 • 2. Kanban-taulukokous

  Post-it® tuotteisiin perustuva Kanban-taulu sopii hyvin projektien jakamiseen ja kaikkien tehtävien seurantaan eri suoritusvaiheiden aikana mutta mahdollistaa sen, että jokainen tiimin jäsen tuntee projektin muuttuvat osa-alueet. Etkö tiedä, miten Kanbania käyttäisi? Nappaa vain tiimisi jäsenten nimet, projektin tehtävät, nippu Post-it® Super Sticky viestilappuja ja Post-it® sovellus ja katso tämä video. Kun Kanban-taulu on valmiina, kuvaa Post-it® viestilaput Post-it® sovellukseen ja jaa ne koko tiimin kesken.

 • 3. Löydä uusi virtuaalinen ideointitapa

  Onko sinulla ongelma, joka pitäisi ratkaista mahdollisimman pian? Ei hätää. Pidä projekti käynnissä ja pyydä muita osallistumaan videopuheluun. Pyydä tiimin jokaista jäsentä kirjoittamaan ratkaisuehdotuksensa Post-it® Super Sticky viestilapulle, nappaa sitten jokainen ehdotus (viestilappu) Post-it® sovellukseen ja luo uusi Post-it® taulu. Pyydä jokaista tiimin jäsentä viemään ehdotuksena haluamaansa tiedostomuotoon (PowerPoint®, Excel tai PDF). Kun se on tehty, joku tiimin jäsenistä voi aloittaa luokkien erottelun ja luomisen parhaan ratkaisun löytämiseksi.

  Nuori nainen luomassa Kanban-taulua sovelluksen avulla ja määrittämässä Kanban-taulun asetuksia

 • 4. Jaa. Jaa. Jaa

  Älä anna ideoiden karata vain siksi, että tavalliset työtilat eivät ole enää helposti ulottuvilla. Käyttämällä Post-it® luentotaululehtiöitä mieleen tulevien ideoiden perustana ja Post-it® viestilappuja iskevien ideoiden ja mullistavien ajatusten merkitsemiseen. Tallenna kaikki tarpeellinen Post-it® sovelluksella ja jaa tiedot eri sovelluksiin. Etkö tunne vielä Post-it® sovellusta? Käy osoitteessa Post-it.com/App.

  Lataa iOS-laitteeseen: http://postit.com/app-ios | Lataa Android-laitteeseen: http://postit.com/app-android

  latauspaikkojen logot

 • 5. Henkilökohtaiset virtuaalikokoukset

  Vaikka mikään ei vedä vertoja samassa tilassa olemiselle ja tiimin jäsenten aitojen reaktioiden näkemiselle, voit hyödyntää tekniikkaa yhteydenpidossa ja säilyttää tiimin keskinäiset vuorovaikutussuhteet, jotka ovat jääneet puuttumaan videokokouspuheluista ja Post-it® sovelluksen käytöstä. Videokokoussoittojen avulla ihmiset voidaan osallistuttaa ja pitää ajan tasalla, kun taas Post-it®sovellus mahdollistaa välittömän palautteen antamisen monilla eri alustoilla ja projektit liikkeessä kohti lopullista tavoitetta.

 • *Matthews, G. (2007). Sitoutumisen, vastuunoton ja kirjallisten tavoitteiden vaikutus tavoitteiden saavuttamiseen. Esitelmä Western Psychological Associationin 87. kokouksessa Vancouverissa, Kanadassa.

post-it_super sticky_viestilaput post-it_sovellus tuottavuus etätyö kanban