1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Pintasuojamateriaalit
 5. Suojakalvot pintoihin
 6. Scotchgard™ kiveniskuteippi Pro Matte Series, SGH6PRO 4.0, 94530, Transparent, 762 mm x 30.5 m

Scotchgard™ kiveniskuteippi Pro Matte Series, SGH6PRO 4.0, 94530, Transparent, 762 mm x 30.5 m

 • Satiininen matta pinta jäljittelemään useimpia tehdasvalmisteisia mattapintoja tai muokkaamalla osia, tai koko auton mataksi.
 • Uniikki ja varma suoja kiveniskuilta, naarmuilta ja lialta
 • Itsekorjautuva ominaisuus kalvossa häivyttää itsestään pieniä naarmuja kalvon pinnasta
 • 10 vuoden takuu
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen tiedot
 • Satiininen matta pinta jäljittelemään useimpia tehdasvalmisteisia mattapintoja tai muokkaamalla osia, tai koko auton mataksi.
 • Uniikki ja varma suoja kiveniskuilta, naarmuilta ja lialta
 • Itsekorjautuva ominaisuus kalvossa häivyttää itsestään pieniä naarmuja kalvon pinnasta
 • 10 vuoden takuu
 • Helppo asentaa, joustavampi kalvo asennettavaksi meidän 3M sertifioitujen asentajien toimesta
 • Vahva, luotettava ja huoltovapaa

Scotchgard™ Pro Sarjan Matta kiveniskuteippi tarjoaa korkealaatuista suojaa autosi maalipinnalle suojaten sitä naarmuilta, iskuilta ja ympäristön kuormituksilta. Pro sarjan kalvomme tarjoaa itsekorjautuvan ominaisuuden joka korjaa pienet naarmut ja iskut itsestään kalvon pinnalta. 3M suojakalvo tarjoaa korkealaatuisen suojan naarmuja, läikkiä, kulumista, ilmaston aiheuttavia kuormituksia ym. vastaan, säilyttäen autosi pinnan ulkonäön kuin uutena pidempään.

Kustomoitu suoja Scotchgard™ Pro Sarjan Matta kiveniskuteippi tarjoaa korkeimman luokan kivenisku ja naarmuuntumisen suojaa, kestävyyttä ja räätälöitävyyttä. Helposti asennettava, satiinipintainen kalvo vastaa useampien tehdasvalmisteisten mattapintojen pintaa. Kalvolla saa muokattua kiiltäväpintaisesta autostasi mattapintaisen helposti. Suojakalvo ja tehokas liimapinta takaavat kestävän suojan, ja poistettava polyuretaanikalvo suojaa kalvon pintaa lialta ja naarmuuntumiselta ennen asennusta. Näkymätön suooja Kiveniskuteippi luo suojaavan kalvon auton herkästi vaurioituneiden osien suojaamiseen kuten panelit, helmat, konepelti ja sivupeilit. Kalvo suojaa kiveniskuilta, naarmuilta, tielialta ja sään aiheuttamilta vahingoilta ja kulumilta. Scotchgard™ Pro Serjan Matta suojakalvossa on kestävä liimapinta, iskunkestävä ulkopinta ja hyvä venyvyyskyky. Lisäksi kalvo kestää hyvin sekä kuumuutta että kosteutta. Satiinipintainen Pro sarjan mattakalvo on uniikki ratkaisu markkinoilla ja tarjoaa mahdollisuuden kustomoida ajoneuvo haluamallaan tavalla. Kalvon voi asentaa vain tiettyyn osiin autossa nostamaan tiettyjen kohtien näkyvyyttä tai vaihtoehtoisesti suojaamaan auton koko maalipinta luomalla kirkkaasta maalipinnasta täysin matan. Kalvo ei vaadi erityiskäsittelyä asennuksen jälkeen, joten auton voi normaalisti vahata ja pestä. Kymmenen vuoden takuu ymmenen vuoden takuu Kun kalvon on asentanut 3M sertifioitu ja koulutettu asentaja Scotchgard™ Pro Matta sarjan kieveniskuteipillä on 10 vuoden takuu. Takuu korvaa muutoksia kalvon ulkonäössä kuten kellertävyydeltä, kuplilta tai kalvon haurastumiselta. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä authorisoituun jälleenmyyjään. Anna ammattilaisen hoitaa asennus 3M suosittelee että kiveniskuteipin asennus hoidetaan ammattilaisen toimesta. Ammattilainen asentaja on koulutettu asentamaan kalvoa haastavampiin pintoihin kuten pokkauksiin, syvennyksiin, renkaan ympäristöihin jne. Kalvon leikkauksessa hyödynnetään tietokoneohjelmaa joka tarjoaa jokaiselle automallille oman kaavan ja takaa näin tarkan mallin ja pohjan joka takaa tarkan ja siistin lopputuloksen. Asentajaa kiveniskuteipin valmiiksileikattu malli helpottaa asennusta. Lisätietoa koulutuksista antaa authorisoidut jälleenmyyjämme.

Lisätiedot
Liimamateriaali
Paineherkkä liima
Liimatyyppi
PSA
Paksuus
203,2 mm
Pohjakalvo
Uretaani
Tausta materiaali
Polyeteeni
Tavaramerkki 1 (ilman päätettä)
Scotchgard
Tuotemerkki
Scotchgard™
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.