3M™ 847 tiivisteliima, 1 l, 6/pakk

3M ID 7000079820
  • Tiivisteiden liimaamiseen tarkoitettu luja liima
  • Tarttuu nitriilikumiin (BUNA), neopreeni-, styreenibutadieeni-, butyylikumeihin, nahkaan ja vinyyliin sekä moniin muihin kumeihin
  • Erinomainen bensiinin-, öljyn- ja vedenkestävyys
  • Kestää lämpöä ja vettä, toimii jopa 148 °C lämpötilassa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
  • Tiivisteiden liimaamiseen tarkoitettu luja liima
  • Tarttuu nitriilikumiin (BUNA), neopreeni-, styreenibutadieeni-, butyylikumeihin, nahkaan ja vinyyliin sekä moniin muihin kumeihin
  • Erinomainen bensiinin-, öljyn- ja vedenkestävyys
  • Kestää lämpöä ja vettä, toimii jopa 148 °C lämpötilassa
  • Valinnainen lämpökovetus lujittaa liitosta entisestään

3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on monipuolinen ja suorituskykyinen liuotinpohjainen liima, jonka verrattain alhainen viskositeetti tekee siitä helposti levitettävän. Se kestää hyvin öljyjä ja lämpöä, ja sitä käytetään yleisesti useimpien kumi- ja tiivistemateriaalien liimauksessa.

Monipuolinen kumi- ja tiivisteliima 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on yksi monipuolisimmista liuotinpohjaisista kumi- ja tiivisteliimoistamme. Tämä liima kiinnittää neopreeni-, nitriili-, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja sekä regeneroituja kumeja metalliin, puuhun ja useimpiin muoveihin. Kestää erittäin hyvin lämpöä ja vettä ja toimii jopa 148 °C lämpötilassa. 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 kuivuu nopeasti ja sen avoin aika on jopa 15 minuuttia. Aikaa on riittävästi asetteluun ja säätöihin työtahdin hidastumatta.

Suositellut käyttökohteet

Tiivisteiden liimaus Polttoaineletkujen, polttoainesäiliöiden ja öljylle altistuvien paneeleiden liimaus Kumin liimaus eri pintoihin (ei käy EPDM-kumille tai termoplastiselle olefiinille) Kumin paikkaus Nahan korjaus

Korkean suorituskyvyn liima ankariin olosuhteisiin 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on todistetusti paras ratkaisu ankariin olosuhteisiin, joissa muut liimat todennäköisesti eivät toimisi. Tämän liiman kyky muodostaa vahvoja ja joustavia liitoksia nopeasti tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon ankariin olosuhteisiin. Lisäksi sitä on sen keskitasoisen viskositeetin ansiosta helppo käyttää siveltimellä tai levittää kaatamalla. 3M pyrkii tapansa mukaan jatkuvasti löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun niin kodin kuin työpaikan projektien tehostamiseen.

Liiman käyttö 3M-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan kokonaan. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Toimiva liimakerros saadaan kun pinnasta 80 % tai enemmän peittyy. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

Tiedostot
Käyttöturvatiedoteet
Markkinointimainosvideot