1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Jäysteenpoisto- ja viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikka RC-UR, 76 mm, 9C XCS+

Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikka RC-UR, 76 mm, 9C XCS+

Part-numero PN667603M ID 7000028561UPC 00051115667602
 • Nopeasti hiova, tarkkuusmuotoiltu hiomajyvä minimoi lämmön muodostumisen työkappaleeseen
 • Suositellaan kaikkien metallien raskaaseen työstöön, jäysteenpoistoon ja hitsausten tasoitukseen
 • Luja, kerroksinen, puristettu rakenne poistaa jäysteen tehokkaasti muuttamatta työkappaleen mittoja
 • Nopeasti vaihdettava 3M™ Roloc™ -kiinnike säästää aikaa monivaiheisissa operaatioissa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Aliteollisuudenalat
Metallinvalmistus, Turbiinimoottorit
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
76,2 mm
Hiontamateriaali
Tarkkuusmuotoiltu keraaminen
Karkeus
Erittäin karkea
Liitteen tyyppi
TR
Määrä pakkauksessa
40
Muodon tyyppi
Unitized Roloc™
Suurin nopeus
15000 rpm
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, Metallintyöstö, Kuljetus ja raskaat koneet
Tuotemerkki
Roloc™
Tuotemuoto
Pyörä
Lisätietoja
 • Nopeasti hiova, tarkkuusmuotoiltu hiomajyvä minimoi lämmön muodostumisen työkappaleeseen
 • Suositellaan kaikkien metallien raskaaseen työstöön, jäysteenpoistoon ja hitsausten tasoitukseen
 • Luja, kerroksinen, puristettu rakenne poistaa jäysteen tehokkaasti muuttamatta työkappaleen mittoja
 • Nopeasti vaihdettava 3M™ Roloc™ -kiinnike säästää aikaa monivaiheisissa operaatioissa
 • Kuitulaikat antavat yhdenmukaisen viimeistelyn laikan koko käyttöiän ajan

Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikassa Scotch-Brite-kuitutekniikka on yhdistetty omaan keraamiseen, tarkkuusmuotoiltuun hiomajyvätekniikkaamme. Tuloksena on nopea hionta ja yhdenmukainen viimeistely – jopa vaativissa tehtävissä, kuten hitsausten tasoituksessa ja raskaassa jäysteenpoistossa.

Käytä Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut -viimeistelylaikkaa nopeaan hiontaan ja yhdenmukaiseen viimeistelyyn. Laikkojamme suositellaan raskaisiin sovelluksiin. Niiden mukana toimitetaan 3M™ Roloc™ -kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan laikan vaihdon ja ajan säästön monivaiheisissa prosesseissa. Viimeistelylaikoissamme käytetään omaa tarkkuusmuotoiltua hiomajyvätekniikkaamme, joka antaa nopean hionnan ja hyvän kestävyyden raskaassa jäysteenpoistossa ja tasoituksessa. Käytön aikana tarkkuusmuotoillut jyvät murtuvat jatkuvasti hyvin teräviksi piikeiksi ja reunoiksi, jotka toimivat kuten veitset ja leikkaavat metallia puhtaasti, toisin kuin perinteiset hioma-aineet. Tämä varmistaa hyvän suorituskyvyn raskaissa sovelluksissa. Yksivaiheisissa jäysteenpoisto- ja viimeistelytehtävissä tarkkuusmuotoillut jyvät ovat kokonaan nopeasti hiovan laikan pinnoitteena, mikä lisää tuottavuutta. Scotch-Brite Rapid Cut laikat poistavat jäysteen ja tasoittavat reunat kaikentyyppisistä metalleista huippunopeasti, myös lämpöherkkyyden ollessa ongelma. Laikkojemme kuitujen puristetun, tiheän rakenteen ansiosta lujimmat ja tehokkaimmat hioma-aineemme toimivat siellä missä niitä tarvitaan ja antavat aina yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen. Tämä vähentää huomattavasti syvien naarmujen aiheuttamaa lisätyötä. Viimeistelylaikkojemme mukana toimitetaan 3M™ Roloc™ -kierteinen kiinnike, joka lisää kätevyyttä ja tuottavuutta tarjoamalla nopean ja helpon laikan vaihdon kannettavien työkalujen työvaiheiden välillä. Roloc järjestelmä mahdollistaa sekä laikan reunan että sen pinnan käytön ilman laitteiden kiinnityksen aiheuttamaa häiriötä. Roloc TR nopeasti vaihdettavat laikat ovat pieniä laikkoja, joissa on muovinen kierrenappi tai ruuvi, joka voidaan helposti ja nopeasti ruuvata Roloc TR -hioma-alustaan*, jotta käyttäjät voivat kätevästi vaihtaa laikkoja yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Roloc TR -järjestelmä tarjoaa turvallisen kiinnityksen myös raskaissa sovelluksissa, ja monenlaisten 3M Roloc -laikkojemme avulla sovelluksesta toiseen vaihtaminen sujuu hetkessä. *Myydään erikseen

Käyttökohteet

 • Suositellaan kaikkien metallien jäysteenpoistoon ja hitsausten tasoitukseen
 • Käytetään haastaviin ja raskaisiin sovelluksiin
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.