3M™ Scott™ Sight -lämpökamera

  • 3M ID 7012628180

Minikokoinen säädettävä näyttö on korkearesoluutioinen ja tuottaa laadukkaita kuvia.

Helppo käyttää yhdellä virtapainikkeella, josta voidaan sammuttaa näyttö ja kamera, laittaa näyttö päälle ja siirtää kamera valmiustilaan.

Laitteeseen kuuluu mobiilisovellus, jolla voidaan säätää näytön kirkkautta ja kuvakkeiden paikkoja sekä lämpötilan ja värien näyttöasetuksia.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Minikokoinen säädettävä näyttö on korkearesoluutioinen ja tuottaa laadukkaita kuvia
  • Helppo käyttää yhdellä virtapainikkeella, josta voidaan sammuttaa näyttö ja kamera, laittaa näyttö päälle ja siirtää kamera valmiustilaan
  • Laitteeseen kuuluu mobiilisovellus, jolla voidaan säätää näytön kirkkautta ja kuvakkeiden paikkoja sekä lämpötilan ja värien näyttöasetuksia
  • Virtalähteinä tavalliset AAA-paristot

3M™ Scott™ Sight -lämpökamera on naamarin sisään asennettu kuvantamisjärjestelmä, jonka ansiosta palopelastajat voivat nähdä paksun savun läpi pitäen kuitenkin kätensä vapaina.

Naamariin kiinnitetty 3M™ Scott™ Sight -lämpökamera on tehty mahdollistamaan palopelastajille selkeä ympäristö ulkoisista olosuhteista riippumatta. Siinä on kevytrakenteinen kamera sekä näyttö, joka tuottaa korkean resoluution laadukkaita kuvia. Tämän tekniikan ansiosta koko palopelastajatiimi voi käyttää lämpökuvantamista. Sight-kameran minikokoinen säädettävä näyttö on kiinnitetty AV-3000 HT -naamarin sisään. Sen ansiosta palopelastajat voivat nähdä kameran kuvat käsiään käyttämättä. Yksi virtapainike sammuttaa sekä näytön että kameran. Näyttö voidaan laittaa päälle painamalla virtapainiketta yhden sekunnin ajan. Kameralla on myös valmiustila, joka aktivoituu yhden painalluksen virtapainikkeella. Järjestelmä saa virran tavallisista AAA-paristoista. Siinä on virransäästöominaisuus, kun järjestelmä ei ole käytössä palopaikalla. Sight-kamerassa on kiihtyvyysanturi, jonka ansiosta järjestelmä sammuu automaattisesta, kun se ei ole käytössä. Laitteeseen kuuluu mobiilisovellus, jolla voidaan säätää näytön kirkkautta ja kuvakkeiden paikkoja sekä lämpötilan ja värien näyttöasetuksia. Tuotteella on UL913 Class I-, Division 1- ja ATEX Zone 0 -hyväksyntä. AV3000-HT-naamarilla on EN 136 -hyväksyntä.

Tyypilliset Ominaisuudet