1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Vaahtomuoviteipit
 5. Yleiskäyttöiset vaahtomuoviteipit
 6. Scotch-Fix™ Exterior kiinnitysteippi 411-1915-P, 19 mm x 1,5 m, 1 rulla/pakkaus

Scotch-Fix™ Exterior kiinnitysteippi 411-1915-P, 19 mm x 1,5 m, 1 rulla/pakkaus

 • 3M ID 7100274278
 • UPC 04054596685796

Kantavuus jopa 5 kg, 1 kg / 30 cm

Säänkestävä – hyvin mukautuva teippi tarttuu helposti sekä esineeseen että pintaan

100-prosenttinen liima, 3M:n kehittynyt teknologia

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kantavuus jopa 5 kg, 1 kg / 30 cm
 • Säänkestävä – hyvin mukautuva teippi tarttuu helposti sekä esineeseen että pintaan
 • 100-prosenttinen liima, 3M:n kehittynyt teknologia
 • Kestää säävaihteluita ja lämpötiloja välillä -40°C - 90°C
 • Suunniteltu käytettäväksi: Metalli, maalattu/käsitelty puu, akryyli
 • Suunniteltu ulkokäyttöön – vahva ja kestävä liimasidos
 • Työkaluja ei tarvita
 • Asennusohjeet 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C

Scotch-Fix™ Exterior kiinnitysteippi, jossa on 3M™:n kehittynyt teknologia. Tämä säänkestävä teippi kestää jopa 5 kg painon. Se sopii ulkokäyttöön ja on ihanteellinen metallille, maalatulle/käsitellylle puulle ja akryylille.

Olitpa kaunistamassa kodin ulkotiloja tai kunnostamassa postilaatikkoa, Scotch-Fix™ Exterior kaksipuolinen kiinnitysteippi tekee työstä vaivatonta ja tuottaa pysyvän sidoksen. Tämä tehokas kaksipuolinen teippi on suunniteltu pitämään poikkeuksellisen tehokkaasti. 3M™:n kehittyneen teknologian ansiosta sen kantokyky on jopa 5 kg. Se sopii käytettäviksi monilla eri pinnoilla ja mukautuu pintojen muotoihin helposti. Säänkestävä teippi sopii nopeaan ja helppoon asennukseen ja kiinnitykseen ulkotiloissa. Asennusohjeet: 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C.

Suositellut käyttökohteet
 • Korjaus tai asennus, esim. puusäleiköt, aidat, ovien jalkalistat, postilaatikot, ulkotilojen kyltit

Tuotetiedot