1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hengityksensuojaus
 5. Uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet
 6. Kokonaamarit
 7. 3M™ Scott™ Promask -ylipainenaamari 5513190, vakiomalliset kumista valmistetut päävaljaat, M/L, 1 kpl/ltk

3M™ Scott™ Promask -ylipainenaamari 5513190, vakiomalliset kumista valmistetut päävaljaat, M/L, 1 kpl/ltk

 • 3M ID XP100230638

Ylipainenaamari, jossa on (bromobutyylistä/EPDM:stä valmistettu) Procomp-ulkonaamari heijastavalla tiivisteellä ja TPE:stä valmistettu suun ja nenän peittävä sisänaamari.

Voidaan käyttää kaikkien 3M™ Scott™ -sarjan hengityslaitteiden kanssa.

Kaareva polykarbonaattivisiiri mahdollistaa erinomaisen panoraamanäkymän.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ylipainenaamari, jossa on (bromobutyylistä/EPDM:stä valmistettu) Procomp-ulkonaamari heijastavalla tiivisteellä ja TPE:stä valmistettu suun ja nenän peittävä sisänaamari
 • Voidaan käyttää kaikkien 3M™ Scott™ -sarjan hengityslaitteiden kanssa
 • Kaareva polykarbonaattivisiiri mahdollistaa erinomaisen panoraamanäkymän
 • Naamarin kanssa voidaan käyttää siihen integroituja suojalaseja naamarin tiivistystä vaarantamatta

3M™ Scott™ Promask -ylipainenaamarissa on (bromobutyylistä/EPDM:stä valmistettu) Procomp-ulkonaamari, jossa on heijastava tiiviste ja TPE:stä valmistettu suun ja nenän peittävä sisänaamari. Yhdessä 3M Scott -hengityslaitteen kanssa naamari muodostaa hengenvaarallisiinkin ympäristöihin soveltuvan hengityssuojauksen.

Promask-naamari on tarkoitettu käytettäväksi 3M Scott -sarjan hengityslaitteiden, ammattilaispalopelastajien paineilmahengityslaitteiden sekä ilmaletkulla varustettujen hengityslaitteiden ja pakolaitteiden kanssa. Naamarin kaareva visiiri mahdollistaa laajan panoraamanäkymän. Visiiri on valmistettu naarmuuntumisen ja iskunkestävästä polykarbonaattimateriaalista, ja siinä on palonkestävä pinnoite. Naamarin kanssa voidaan käyttää siihen integroituja suojalaseja naamarin tiivistystä vaarantamatta. Naamarin vasemmalla puolella on bajonettiliitin annosteluventtiilille. Optio oikeanpuoleiselle pikaliittimelle tai ECB-liittimille viestintälaitetta varten. Puhekalvo on kiinnitetty naamarin etuosaan, joten puheäänen välitys on esteetöntä. Kalvossa on alhaisen vastuksen ylipaineuloshengitysventtiili, joten hengittäminen voi tapahtua normaalisti. CE-merkitty standardin EN 136:1998 Class III mukaan. CE-merkitty standardin EN 137:2006 Type II mukaan, kun naamaria käytetään yhdessä 3M™ Scott™ Propak -laitteen kanssa. CE-merkitty standardin EN 14593-1:2005 mukaan, kun naamaria käytetään yhdessä ilmaletkulla varustetun 3M™ Scott™ -laitteen kanssa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit