3M™ Performance Maaliruisku, 26832

  • Osanumero 26832
  • 3M ID 7100228462
  • UPC 04054596831391,04054596831384

Kevyt iskunkestävä runko on valmistettu komposiittimateriaalista

Maaliruisku voidaan muuntaa nopeasti toimimaan joko paineilmatoimisten järjestelmien tai 3M™ PPS™ 2.0-maalinsekoitusjärjestelmän kanssa

Helposti vaihdettavien suutinten koko on 0.9–2.0

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kevyt iskunkestävä runko on valmistettu komposiittimateriaalista
  • Maaliruisku voidaan muuntaa nopeasti toimimaan joko paineilmatoimisten järjestelmien tai 3M™ PPS™ 2.0-maalinsekoitusjärjestelmän kanssa
  • Helposti vaihdettavien suutinten koko on 0.9–2.0
  • Suunniteltu mukavaksi
  • Yksinkertainen innovatiivinen rakenne varmistaa, että kunnossapidettäviä ja koottavia osia on vähemmän
  • 3M™ Performance Maaliruisku sisältää 3M™ Performance Maaliruiskun ja paineensäätimen

Kevyt ja helppokäyttöinen 3M™ Performance Maaliruisku on suunniteltu nykyaikaiselle maalarille. Maaliruiskua voidaan käyttää useiden erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamiseen joko painesäiliösyötöllä tai PPS maalausastialla. Maaliruiskun iskunkestävä komposiittirunko tekee siitä yhden kevyimmistä maaliruiskuista, mutta silti kestävän teollisuuden ja autoteollisuuden vaativiin olosuhteisiin.

3M™ Performance Maaliruisku on suunniteltu nykyaikaiselle maalarille ja tarjoaa teknikoille älykkäämmän työkalun. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista, joka tekee ruiskusta yhden alan kevyimmistä ja riittävän kestävän vaativimpiin olosuhteisiin. Optimoitu rakenne ruiskun liipaisimesta kahvaan, jotta käyttö olisi koko päivän mahdollisimman miellyttävää erityisesti vaativissa maalaustehtävissä. Muunneltava rakenne antaa teknikoille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai yläsäiliötä. Paineistettu letku ja suutin mahdollistavat suurien määrien jatkuvan ruiskutuksen painesäiliöstä. Spot Repair -korjauksissa ja pienillä alueilla voit vaihtaa maaliruiskun käyttämään 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmää, ja valita sopivan astiakoon vastaamaan työn kokoa ja viimeistelyä. Yksinkertainen innovatiivinen rakenne varmistaa, että kunnossapidettäviä osia on vähemmän. Nopeasti vaihdettavien suutinten ansiosta maali ei koskaan kulje maaliruiskun läpi. Puhdistaminen on niinkin yksinkertaista, vain neulan kärjen pyyhkiminen ja suutinpään vaihtaminen, joka tarkoittaa, että maaliruiskua ei tarvitse purkaa tai upottaa liuottimeen. Saat uutta vastaavan maaliruiskun jokaisella kerralla, kun asennat uuden suuttimen. 3M™ Performance Suutinpäiden koot 0.9–2.0 mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamisen pintamaaleista ja pohjusteista jopa liimoihin.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Ilmankulutus (metrinen) 370 L/min
Käyttökohde Pinnoitus, Pinnoitteen ruiskutus, Maalin ruiskutus, Maalaus
Tuotemerkit 3M™

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).