1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Ruiskutuslaitteet
 5. Ruiskupistoolit ja osat
 6. Ruiskupistoolit
 7. 3M™ Performance -maaliruiskujärjestelmä teollisuuskäyttöön, 26878

3M™ Performance -maaliruiskujärjestelmä teollisuuskäyttöön, 26878

Part-numero 268783M ID 7100228476
 • Kevyt iskunkestävä runko on valmistettu komposiittimateriaalista
 • Voit muuntaa maaliruiskun toimimaan joko painesäilön tai 3M™ PPS 2.0-maalinsekoitusjärjestelmän kanssa
 • Nopeasti vaihdettavat suuttimet, joiden koko on 0.9–2.0
 • Suunniteltu mukavaksi
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen tiedot

Kevyt ja helppokäyttöinen 3M™ Performance Maaliruisku on suunniteltu teollisuusmaalaukseen. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista ja on yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista sekä riittävän kestävä vaativiin olosuhteisiin. Sen mukautuva rakenne mahdollistaa ruiskuttamisen painesäiliöastiasta tai yläsäiliöstä. Vaihdettavien suuttimien koot 0.9–2.0 mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamisen.

3M™ Performance Maaliruisku on ratkaisu teollisuuskäyttöön, joka voi auttaa vähentämään työvaiheita ja tehostamaan tuottavuutta, kun teknikoilla on käytössä älykkäämpi maaliruisku. Kevyt ja helppokäyttöinen 3M™ Performance Maaliruisku suunniteltiin teollisuuden maalauksiin. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista, joka tekee ruiskusta yhden alan kevyimmistä ja riittävän kestävän vaativimpiin olosuhteisiin. Optimoitu maaliruiskun rakenne liipaisimesta kahvaan mahdollistaa koko työpäivän käytön, erityisesti vaativissa maalaustehtävissä. Muunneltava rakenne antaa teknikoille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai yläsäiliötä. Paineistettu letku ja suutin mahdollistavat suurien määrien jatkuvan ruiskutuksen painesäiliöstä. Spot Repair -korjauksissa ja pienillä alueilla voit vaihtaa maaliruiskun käyttämään 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmää, ja valita sopivan astiakoon vastaamaan työn kokoa ja viimeistelyä. Yksinkertainen innovatiivinen rakenne varmistaa, että kunnossapidettäviä osia on vähemmän. Nopeasti vaihdettavien suutinten ansiosta maali ei koskaan kulje maaliruiskun läpi. Puhdistaminen on niinkin yksinkertaista, vain neulan kärjen pyyhkiminen ja suutinpään vaihtaminen, joka tarkoittaa, että maaliruiskua ei tarvitse purkaa tai upottaa liuottimeen. Saat uutta vastaavan maaliruiskun jokaisella kerralla, kun asennat uuden suuttimen. 3M™ Performance Suutinpäiden koot 0.9–2.0 mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamisen pintamaaleista ja pohjusteista jopa liimoihin.

 • Kevyt iskunkestävä runko on valmistettu komposiittimateriaalista
 • Voit muuntaa maaliruiskun toimimaan joko painesäilön tai 3M™ PPS 2.0-maalinsekoitusjärjestelmän kanssa
 • Nopeasti vaihdettavat suuttimet, joiden koko on 0.9–2.0
 • Suunniteltu mukavaksi
 • Yksinkertainen innovatiivinen rakenne varmistaa, että kunnossapidettäviä ja koottavia osia on vähemmän
Lisätiedot
Käyttökohde
Pinnoitus, Pinnoitteen ruiskutus, Maalin ruiskutus, Maalaus
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.