3M™ Flip-Top laimennuspullo 90 ml Butterfieldin puskurilla, FTBFD90, 60 kpl / pakkaus

 • 3M ID 7100156119
 • UPC 50707387785357

Saranoitu kansi voidaan avata yhdellä kädellä ja se pysyy auki helpottaen näyteen lisäämistä.

Butterfieldin puskuri on käyttövalmis ilman erillistä sekoittamista.

Yläosaan jätetty tyhjä tila ja pullon avausmekanismi tekevät näytteen lisäämisen helpoksi.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Saranoitu kansi voidaan avata yhdellä kädellä ja se pysyy auki helpottaen näyteen lisäämistä
 • Butterfieldin puskuri on käyttövalmis ilman erillistä sekoittamista
 • Yläosaan jätetty tyhjä tila ja pullon avausmekanismi tekevät näytteen lisäämisen helpoksi
 • Vuotamaton putkilo ehkäisee vuodot kuljetuksen aikana
 • Kahden vuoden varastointiaika valmilstuspäivästä takaa pitkäikäisen valmiuden

3M™ Flip-Top laimennuspullo 90 ml Butterfieldin puskurilla on vuotamaton muovinen putkilo kääntökorkki-kannella, joka turvaa näytteen lähetyksen ja käsittelyn.

Butterfieldin puskuri on ihanteellinen laimenne mikro-organismien lukumäärän selvittämiseen elintarvikkeissa, vedessä ja ympäristönäytteissä. Laimenne on dekontaminoitu gamma-säteiletyksellä pitkän hyllyiän takaamiseksi. Kätevän suljinmekanismin ja taitettavan korkin ansiosta putkiloa on nopeaa ja helppoa käyttää näytteenotossa. Näytettä voidaan täytyää aina 90 ml:aan asti. Korkki voidaan avata yhdellä kädellä ja auki pysyvä sarana tekee näytteenotosta sujuvaa. Näytteiden lisääminen on helppoa 45 mm:n suuruisen kansiaukon myötä. Tuote on valmistettu USA:ssa ja on ISO 9001:2008 -sertifioitu laadun takaamiseksi. Tuote on tarkoitettu vain laboratiokäyttöön. Butterfieldin puskuria käytetään laimenteena vesi-, meijeri-, elintarvike- ja farmaseuttisisten näytteiden laimenteiden valmistamisessa ennen mikrobiologista testausta. Sitä voidaan käyttää myös laimenteena ”pestyissä” näytteissä karjataloudessa ja sikataloudessa E. colin testauksessa. Puskrui on valmistettu Compendium of Methods for the Microbiological Examination of Foods –standardin mukaan ja puskuria suositellaan myös yleislaimentimeksi laboratioriotoimenpiteissä the Federal Drug Administrationin ja the Bacteriological Analytical Manualin toimesta.

Tuotetiedot

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.