1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Putoamissuojaus
 5. Suljettu tila
 6. Taavettitarvikkeet
 7. Suljetun tilan vanhemman 3M™ DBI-SALA® Davitin ja HC-jalustan sovitin, 80000134

Suljetun tilan vanhemman 3M™ DBI-SALA® Davitin ja HC-jalustan sovitin, 80000134

 • 3M-tuotenumero 8000134
 • 3M ID 70804512914

Mahdollistaa vanhempien 3M™ DBI-SALA® HC Davit -jalustojen ja vanhempien 3M™ DBI-SALA® HC Davit -varsien yhteensopivuuden

Kevyt alumiinirakenne

Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Mahdollistaa vanhempien 3M™ DBI-SALA® HC Davit -jalustojen ja vanhempien 3M™ DBI-SALA® HC Davit -varsien yhteensopivuuden
 • Kevyt alumiinirakenne
 • Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä
 • PVC-muovista valmistettu Davit-maston holkki
 • Maston/holkin halkaisija 7,6 cm (3 tuumaa)
 • Kun sovitin on käytössä, järjestelmän ominaisuudet vähenevät järjestelmän alhaisimman luokan komponentin mukaisiksi

Vanhempien 3M™ DBI-SALA® Suljetun tilan Davit ja HC-jalustan sovitin on valmistettu alumiinista ja PVC-muovista. Jalusta on viimeistelty vihreällä jauhepinnoitteella. Sovitin on suunniteltu asetettavaksi 3M™ DBI-SALA® HC (suuri kapasiteetti) Davit -jalustoihin, ja se mahdollistaa yhteensopivuuden vanhempien 3M™ DBI-SALA® Davit -varsien kanssa.

Mahdollista 3M™ DBI SALA® HC (suuri kapasiteetti) Davit-jalustojen ja vanhempien 3M™ DBI-SALA® Davit-varsien yhteensopivuus vanhempien 3M™ DBI SALA® Suljetun tilan Davit-järjestelmien ja HC-jalustojen sovittimen avulla. Sovitin on valmistettu alumiinista ja PVC-muovista. Jalusta on viimeistelty vihreällä jauhepinnoitteella näkyvyyden parantamiseksi. Koska vanhempien ja HC-Davit -tuotteiden mastojen halkaisija on erilainen, yhteensopivuus mahdollistetaan tämän sovittimen avulla. Kun sovitin on käytössä, järjestelmän ominaisuudet vähenevät järjestelmän alhaisimman luokan komponentin mukaisiksi.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).