1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Putoamissuojaus
 5. Suljettu tila
 6. Taavettivarsijalustat
 7. 3M™ DBI-SALA® Suljetun tilan 3-osaisen lähelle ulottuvan Davit-jalusta, suuri kapasiteetti, vihreä, 8000104

3M™ DBI-SALA® Suljetun tilan 3-osaisen lähelle ulottuvan Davit-jalusta, suuri kapasiteetti, vihreä, 8000104

 • 3M-tuotenumero 8000104
 • 3M ID 70804502295

Käytetään yhdessä 3M™ DBI-SALA® HC Davit -maston ja 3M™ DBI-SALA® Lähelle ulottuvan suuren kapasiteetin Davit -varsikokoonpanon kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä

Takaisinkelautuvat liitosköydet auttavat estämään katkeamisia ja repeämiä

Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 4MB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käytetään yhdessä 3M™ DBI-SALA® HC Davit -maston ja 3M™ DBI-SALA® Lähelle ulottuvan suuren kapasiteetin Davit -varsikokoonpanon kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä
 • Takaisinkelautuvat liitosköydet auttavat estämään katkeamisia ja repeämiä
 • Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä
 • Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmää, jalusta täyttää EN 795:2012-, EN 1496:2006- ja CEN/TS 16415:2013 -standardien vaatimukset
 • Korvaa valmistajan osan numero 8568005
 • Itsenäinen ja siirrettävä rakenne
 • Kevyt ja syöpymistä kestävä alumiinirakenne
 • Jauhepinnoitus ja sinkkipäällyste suojaa ruosteelta
 • Davit -maston kierto 180 astetta
 • Jalustan rakenne mahdollistaa leveyden säätämisen integroiduilla tasattavilla jaloilla ja ilmaisimella
 • Kevyt ja pienikokoinen rakenne
 • Integroidut tasausominaisuudet helpottavat kokoonpanoa
 • Sopii käytettäväksi kaikkien 3M™ DBI-SALA® lähelle ulottuvien HC-Davit -jalustojen kanssa

3M™ DBI-SALA® 3-osainen HC (suuri kapasiteetti) lähelle ulottuva jalusta on siirrettävä, säädettävä ja suunniteltu käytettäväksi lähelle ulottuvien 3M™ DBI-SALA® HC Davit -varsien kanssa.  Modulaarinen alumiinirakenne parantaa siirrettävyyttä ja integroidut kohdistusosat mahdollistavat helpon kokoamisen. Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmäämme, jalusta täyttää EN 795:2012-, EN 1496:2006-, CEN/TS 16415: 2013- ja AS/NZS 5532 -standardien vaatimukset.

Kun tarvitset säädettävän Davit -jalustaratkaisun, joka on suunniteltu käytettäväksi yksinomaan 3M™ DBI SALA® Pitkälle ulottuvan suuren kapasiteetin Davit-varsikokoonpanon ja yhden 3M™ DBI SALA® Suuren kapasiteetin mastolaajennuksen kanssa, käytä 3M™ DBI SALA® 3-osaista HC (suuri kapasiteetti) lähelle ulottuvaa jalustaa. Lähelle ulottuvan jalustan rakenne on modulaarinen, joten siirrettävyys on parempi, ja jalustaa voidaan käyttää useissa eri käyttökohteissa. Jalusta voidaan jakaa pienempiin ja kevyempiin osiin kuljetusta ja säilytystä varten.   Järjestelmän leveys on säädettävissä ja lukittu tapeilla, joiden avulla asentaminen on joustavampaa. Kaikki tapit on kiinnitetty takaisinkelautuvien tapin köysien avulla, jotka auttavat estämään katkeamista ja repeytymistä. Jalusta sisältää integroituja kohdistusominaisuuksia, jotka mahdollistavat helpon kokoonpanon, ja integroidut tasausjalat ja tason ilmaisimet varmistavat oikeanlaisen asennuksen.   Tämä jalusta on valmistettu pääasiassa kevyestä alumiinista ja osat on viimeistelty hyvin näkyvällä vihreällä jauhepinnoitteella. Kitkaa vähentävä lisäkeholkki on valmistettu lämpöä kestävästä muovista, joka auttaa Davit:n kääntämisessä.   Tämä jalusta mahdollistaa aiempiin 3M™ DBI SALA® -malleihin verrattuna suuremman turvallisen työalueen. Lisäksi mukana toimitettavia Davit -varsia voidaan käyttää kaikissa tappikohdissa. Laitteisto (vinssi) voidaan kiinnittää eteen tai taakse.   Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmäämme, jalusta täyttää EN 795:2012-, EN 1496:2006-, CEN/TS 16415: 2013- ja AS/NZS 5532-standardien vaatimukset. Kaikki 3M™ DBI SALA® HC -jalustat on suunniteltu käytettäviksi yhdessä 3M™ DBI SALA® HC Davit -mastojen kanssa ja ne muodostavat yhdessä täydellisen suljettujen tilojen pelastus- ja työjärjestelmän. Kun kyseessä on pääsy suljettuun tilaan tai suljetun tilan pelastustyö, on ensiarvoisen tärkeää, että laitteisto toimii täydellisesti ja nopeasti. 3M tarjoaa laajan valikoiman pelastus- ja laskeutumisjärjestelmiä, joita on testattu vuosikymmeniä kentällä. Turvallisuusteknikot ja toimipaikkojen päälliköt luottavat 3M™ DBI SALA® -laitteisiin korkean laadun ja kestävyyden vuoksi, koska ne varmistavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.