1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Putoamissuojaus
 5. Suljettu tila
 6. Taavettivarsijalustat
 7. 3M™ DBI-SALA® Ajoneuvon vastapainotettu jalusta suljettuun tilaan, suuri kapasiteetti, vihreä, 8000103

3M™ DBI-SALA® Ajoneuvon vastapainotettu jalusta suljettuun tilaan, suuri kapasiteetti, vihreä, 8000103

 • 3M-tuotenumero 8000103
 • 3M ID 70804501883

Käytä yhdessä 3M™ DBI-SALA® HC Davit -maston kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä

Takaisinkelautuvat liitosköydet auttavat estämään katkeamisia ja repeämiä

Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käytä yhdessä 3M™ DBI-SALA® HC Davit -maston kanssa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä
 • Takaisinkelautuvat liitosköydet auttavat estämään katkeamisia ja repeämiä
 • Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä
 • Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmää, jalusta täyttää EN 795:2012-, EN 1496:2006- ja CEN/TS 16415:2013 -standardien vaatimukset
 • Korvaa valmistajan osan numero 8560140
 • Käyttää ajoneuvon vetopalloa vastapainona
 • Kevyt ja syöpymistä kestävä alumiinirakenne
 • Jauhepinnoitus ja sinkkipäällyste suojaa ruosteelta
 • Davit -maston kierto 180 astetta
 • Jalustan rakenne mahdollistaa leveyden säätämisen integroiduilla tasattavilla jaloilla ja ilmaisimella
 • Kevyt ja pienikokoinen rakenne
 • Suunniteltu sopimaan 50 mm:n, 1-7/8 tuuman ja 2 tuuman vetopalloihin
 • Sopii käytettäväksi kaikkien 3M™ DBI-SALA® HC Davit -mastojen kanssa

3M™ DBI-SALA® suljetun tilan HC (suuri kapasiteetti) ajoneuvon vastapainojalusta on valmistettu jauhepinnoitetusta alumiinista ja se kiinnitetään ajoneuvoon 50 mm (1-7/8 tuuman, 2 tuuman) vetokuulan avulla.  Integroidut säätöominaisuudet tarjoavat joustavuutta asennuksen aikana.  Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmäämme, jalusta täyttää EN 795:2012-, EN 1496:2006-, CEN/TS 16415: 2013- ja AS/NZS 5532 -standardien vaatimukset.

Käytä 3M™ DBI SALA® suljetun tilan (suuri kapasiteetti) ajoneuvon vastapainotettua jalustaa 3M™ DBI SALA® HC Davit -maston kanssa. Ajoneuvon vastapainojalusta hyödyntää ajoneuvon painoa vastapainona suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä. Se on valmistettu pääasiassa kevyestä alumiinista ja komponentit on viimeistelty hyvin näkyvällä vihreällä ja kiiltävän mustalla jauhepinnoitteella.   Integroidut säätöominaisuudet, kuten paikoilleen tapeilla kiinnitettävä pidennettävä ja takaisin vedettävä vaakasauva tarjoavat joustavuutta asennuksen aikana. Vetokoukun kytkinkokoonpanon sisäänrakennetut pystysäätöominaisuudet mahdollistavat ajoneuvojen useiden erilaisten vetokoukun vastakappaleiden käytön.   Vetopallon kytkin toimii sekä ensisijaisena kiinnityskohtana ajoneuvoon että yleisenä liitoksena, joka sallii usean akselin liikeradan. Tämän jalustan kanssa yhteensopivan vetopallon halkaisijan tulee olla 50 mm, 1 7/8 tuumaa ja 2 tuumaa. Jalustan tasaaminen on mahdollista kahden integroidun ruuvattavan jalan ja tason ilmaisimen avulla. Kitkaa vähentävä lisäkeholkki on valmistettu lämpöä kestävästä muovista, joka auttaa Davit:n kääntämisessä.   Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmäämme, jalusta täyttää EN 795:2012-, EN 1496:2006-, CEN/TS 16415: 2013- ja AS/NZS 5532-standardien vaatimukset. Kaikki 3M™ DBI SALA® HC -jalustat on suunniteltu käytettäviksi yhdessä 3M™ DBI SALA® HC Davit -mastojen kanssa ja ne muodostavat yhdessä täydellisen suljettujen tilojen pelastus- ja työjärjestelmän. Kun kyseessä on pääsy suljettuun tilaan tai suljetun tilan pelastustyö, on ensiarvoisen tärkeää, että laitteisto toimii täydellisesti ja nopeasti. 3M tarjoaa laajan valikoiman pelastus- ja laskeutumisjärjestelmiä, joita on testattu vuosikymmeniä kentällä. Turvallisuusteknikot ja toimipaikkojen päälliköt luottavat 3M™ DBI SALA® -laitteisiin korkean laadun ja kestävyyden vuoksi, koska ne varmistavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).