1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Täyteaineet
 5. Korikorjaus
 6. 3M™ Fast Cure Epoksi Metallikitti 2K patruuna 180ml + 6 suutinta, 37455

3M™ Fast Cure Epoksi Metallikitti 2K patruuna 180ml + 6 suutinta, 37455

 • Osanumero 37455
 • 3M ID 7100276634
 • UPC 04064035040895,04064035040888,04064035040871

Lyijytön vaihtoehto tinajuotoksille

Ihanteellinen mallinnukseen ja muotoiluun vaikeapääsyisissä kohdissa

Erinomainen korroosiosuojaus

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Lyijytön vaihtoehto tinajuotoksille
 • Ihanteellinen mallinnukseen ja muotoiluun vaikeapääsyisissä kohdissa
 • Erinomainen korroosiosuojaus
 • Ei kutistumista – sisältää ainoastaan kiinteitä aineita
 • Erinomainen hiottavuus
 • Kuivuu nopeasti

3M™ FC -epoksimetallikitti on nopeasti kuivuva täyteaine kaikille metallipinnoille (teräs, alumiini jne.) syvempien vaurioiden täyttämiseen, pinnanmuotojen oikaisemiseen ja hitsaussaumojen korroosiosuojaukseen.

Tämä nopeasti kuivuva epoksimetallitäyteaine soveltuu auton metallisten korinosien korjauksiin, kuten kolhujen täyttämiseen, pinnanmuotojen oikaisemiseen ja hitsaussaumojen korroosiosuojaukseen. 3M™ FC -epoksimetallikitti on lyijytön ja koostuu sataprosenttisesti kiinteistä aineista, joten se ei kutistu kuivuessaan. Tuote tarttuu erinomaisesti ja suojaa tehokkaasti korroosiolta. 3M™ FC -epoksimetallikitin käyttöaika on noin 15–20 minuuttia ja kuivumisaika noin 2 tuntia 22 °C:n lämpötilassa, joten se mahdollistaa nopean työskentelyn korikorjaamolla. Kuivumista voidaan myös nopeuttaa infrapunakuivauksella. Kaikki edelleen käytössä olevat tinajuotosmenetelmät voidaan helposti korvata 3M™ FC -epoksimetallikitillä, jolloin prosessissa ei tarvita korkeita lämpötiloja, mikä on tärkeää nykyaikaisten autojen suurlujuusteräs- ja komposiittimateriaalien kanssa työskenneltäessä. Koska avoliekkejä ei enää tarvita, autojen kuumuudelle herkkiä osia ei tarvitse poistaa ja tuotteet voidaan kuivattaa huonelämpötilassa. Kun materiaali on kuivunut, se voidaan helposti hioa ja maalata tavalliseen tapaan – noudata maalivalmistajan ohjeita.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Käyttökohde Tasoitteen levitys, Kolhujen täyttö, Pinnan valmistelu maalausta varten, Pienten kolhujen korjaus, Ruostumisen korjaus
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 180 Millilitre
Tilavuus 180 mL
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Metallitasoite

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).