1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Rakenneliimat
 5. Kaksikomponenttiset rakenneliimat
 6. 3M™ Scotch-Weld™ DP420NS epoksiliima, musta, 50 ml, 12/pakk

3M™ Scotch-Weld™ DP420NS epoksiliima, musta, 50 ml, 12/pakk

3M ID 7100148758
 • Korkea leikkaus- ja kuoriutumislujuus takaavat kestävän liimauksen, joka kestää korkeita ja matalia lämpötiloja
 • Kovettuvaa iskunkestävyyden ja väsymislujuuden takaamiseksi
 • 20 minuutin työskentelyaika mahdollistaa uudelleenasettelun ja kohdistamisen
 • Valumattomuus takaa, että liima pysyy siellä, mihin sitä on annosteltu
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen tiedot

3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420NS on musta, vahvistettu, valumaton kaksikomponenttinen luja epoksipohjainen rakenneliima ja kestää iskuja ja rasitusta; se vastaa vaativiinkin liimausvaatimuksiin. 3M™ Scotch-Weld-epoksiliima DP420NS voi korvata mekaaniset kiinnitykset, ruuvit, niitit ja pistehitsit monissa käyttökohteissa.

Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun. Korkea leikkaus- ja kuoriutumislujuus takaavat kestävän liimauksen, joka kestää korkeita ja matalia lämpötiloja 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420NS:llä tehty liimaus säilyttää vahvuutensa niin korkeissa kuin matalissa lämpötiloissa. Se myös kestää jopa 204 °C uunikuivausta 60 minuutin ajan. Sopii erittäin hyvin käytettäväksi monien materiaalien, kuten metallien, keraamisten pintojen, puun, lasin, monien komposiittien ja muovien kanssa. Se on erinomainen tuote liitoksissa, liimauksissa, valukoteloinnissa, paneelien kiinnityksessä ja rakenneliimauksissa. 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420NS vastaa UL 94 HB -standardin vaatimuksia. Suositellut käyttökohteet Pienet kokoamisliitokset Raskaat asennukset Metallityöt Hiilikuituepoksiliitoksiin 20 minuutin työskentelyaika mahdollistaa uudelleenasettelun ja kohdistamisen 3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima DP420NS saavuttaa käsittelylujuuden noin kahdessa tunnissa, ja se on täysin kovettunut 24 tunnin kuluttua (22°C lämmössä). Sekoitussuhde on 2:1 ja 20 minuutin työskentelyaika antaa riittävästi aikaa asetella ennen kovettumista. Tätä liimaa on saatavilla monessa eri pakkauskoossa ja sitä voidaan annostella monin eri tavoin käyttäjän ja työn vaatimusten mukaisesti. Vahvistettu iskunkestävyyden ja väsymislujuuden takaamiseksi 3M™ Scotch-Weld ™ -epoksiliima DP420NS sopii käyttökohteisiin, joiden on kestettävä kovia ympäristön asettamia haasteita. Tämä kestävä epoksiliima on suunniteltu takaamaan luja, pitkäkestoinen liimaus. 3M täyttää ja ylittää asiantuntemuksena avulla jälleen kerran kovimpien käyttökohteiden asettamat vaatimukset. Mitä epoksiliimat ovat? Epoksiliimat kuuluvat rakenneliimoihin, joihin kuuluvat myös polyuretaani-, akryyli- ja syanoakrylaattiliimat sekä muita liimoja. Epoksit ovat nestemäisiä reaktiivisia polymeerejä, jotka sekoitettaessa reagoivat kemiallisesti ja kovettuvat sitten kiinteäksi muoviksi. Kun kaksi komponenttia sekoitetaan oman sekoitussuhteensa mukaisesti, alkaa kovettumisprosessi, joka rajoittaa liiman annosteluaikaa ja pintojen asettelua.

 • Korkea leikkaus- ja kuoriutumislujuus takaavat kestävän liimauksen, joka kestää korkeita ja matalia lämpötiloja
 • Kovettuvaa iskunkestävyyden ja väsymislujuuden takaamiseksi
 • 20 minuutin työskentelyaika mahdollistaa uudelleenasettelun ja kohdistamisen
 • Valumattomuus takaa, että liima pysyy siellä, mihin sitä on annosteltu
Lisätiedot
Avausaika
20 min @ 72 °F (22 °C)
Käyttökohde
Alumiinin liimaus, Yhdistelmäliimaus, Iskunkestävä, Pienet kokoonpanoliitokset, Rakenteellinen liimaus
Liimatyyppi
Epoksi
Paloa ehkäisevä
UL94 HB
Pienin myyntiyksikkö
kappale
Säiliön koko (metrijärjestelmä)
50 Millilitre
Sijainti
Best
Sisä-/ulkokäyttöön
molemmat
Suunnitteluhaasteet
Iskunvaimennus, Melun aiheuttaman tärinän ja voimakkuuden hallinta NVH
Teollisuudenalat
Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, MRO, Kuljetus
Tilavuus
50 mL
Tuoteavain
DP420NS
Tuotemuoto
Patruuna
Tuotteen tyyppi
Epoksiliima
Tuotteen väri
Musta
Työskentelyaika
15 min - 30 min
Varastointiaika kuukausissa (valmistuspäivästä lähtien)
15
Varastointilämpötila
60-80 F (16-27 C)
Viskositeetti
Valumaton
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.