1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Heijastavat siirtokalvot
 5. 3M™ Scotchlite™ Segmentoitu heijastava siirtokalvo 5696, oranssi-hopea-oranssi (76,2 mm x 100 m)

3M™ Scotchlite™ Segmentoitu heijastava siirtokalvo 5696, oranssi-hopea-oranssi (76,2 mm x 100 m)

 • 3M-tuotenumero 5696
 • 3M ID 7100112924
 • UPC 50051131273844,00051131273849

Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä.

Parempaa käyttömukavuutta segmentoinnin ansiosta

Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 142KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä
 • Parempaa käyttömukavuutta segmentoinnin ansiosta
 • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti
 • Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset, ja oranssin nauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin päiväsajan näkyvyyttä koskevat vaatimukset

Segmentoitu oranssi-hopea-oranssi heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 5696 soveltuu erinomaisesti turvavaatteisiin, kuten sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin, joilta vaaditaan hyvää näkyvyyttä päivin ja öin.

Segmentoitu oranssi-hopea-oranssi heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 5696 on tarkoitettu turvavaatteisiin, kuten sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin, joilta vaaditaan hyvää näkyvyyttä päivin ja öin. Nauhan paluuheijastava osa loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu hyvä lämmönkestävyys ja erinomainen käyttökestävyys. 3M:n segmentoitu heijastava siirtokalvo koostuu erittäin suorituskykyisistä lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty liekinkestävään aramiditekstiiliin erityisellä polymeerisidoskerroksella. Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset. Lisäksi oranssi nauha varmistaa näkyvyyden päiväsaikaan. Yhdessä ne parantavat ihmisten näkyvyyttä päivällä ja yöllä. Vaatteen liekinkestävät ominaisuudet täyttävät EN 469 -standardin tulenarkuutta koskevat vaatimukset. Se tarjoaa hyvää tuotelaatua tulen- ja liekinkestäville vaatteille, jotka pestään kotona. Erittäin hyvin kulutusta kestävä segmentoitu heijastava siirtokalvo on kotipestävä 60 °C:ssa (50 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Heijastava siirtokalvo kiinnitetään laminoinnilla, joten se kiinnittyy vaatteeseen pysyvästi. Tämän ansiosta sen käyttö on mukavampaa, ja se soveltuu myös kalvopintaisiin vaatteisiin. Heijastava nauha on epätavallisen näköinen, joten se varmistaa hyvän havaittavuuden. Sitä on saatavilla kahdella eri leveydellä. Lisäetu: Segmentointi varmistaa paremman mukavuuden ja hengittävyyden. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Tämä tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Monialaisen teknologiayrityksen palveluihin kuuluvat mm. asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.