1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Pölynpoistojärjestelmät
 5. Pölynpoistotarvikkeet
 6. Festool Automotive Systems IAS 3 -letku, 5000 AS, 202648

Festool Automotive Systems IAS 3 -letku, 5000 AS, 202648

 • Osanumero 202648
 • 3M-tuotenumero IAS AS
 • 3M ID 7100107278

Käytetään Festool Automotive Systems LEX3-, LEX2- ja LRS-paineilmahiomakoneiden kanssa

Pituus 5 tai 7 metriä

Kestää jopa 70 °C:n lämpötiloja

Näytä enemmän tietoja
Tuotteen tyyppi Letku

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käytetään Festool Automotive Systems LEX3-, LEX2- ja LRS-paineilmahiomakoneiden kanssa
 • Pituus 5 tai 7 metriä
 • Kestää jopa 70 °C:n lämpötiloja
 • Yhdessä letkussa kolme toimintoa: lisäletkuja ei tarvita, järjestystä työtilaan
 • Antistaattiset ominaisuudet estävät hiukkasten kertymistä sekä vähentävät sähköpurkauksia, puhdistustarvetta ja käyttökatkoksia
 • Pyörivä liitin estää kiertymisen, joten hiomakonetta on helppo pitää tasaisesti pintaa vasten
 • Yhteensopiva monenlaisten Festool Automotive Systems CLEANTEC-järjestelmäimureiden kanssa

Kestävä ja taipuisa Festool Automotive Systems IAS 3 -letku soveltuu erityisen hyvin kolarikorjaamoihin ja autoasentajille. Letkun pituus on 5 m tai 7 m. Pyörivän liittimen ansiosta letku ei mene mutkalle. Hionta paineilmakäyttöisellä koneella sujuu tasaisemmin ja joustavammin.

Festool Automotive Systems IAS 3 -paineilmaletku yhdistää Festool Automotive Systems paineilmahiomakoneet Festool Automotive Systems järjestelmäimuriin tai energiakoteloon. Festool IAS AS -letku on yhteensopiva IAS 3 -liitännän kanssa (käytetään Festool Automotive Systems LEX 3- ja LRS-paineilmahiomakoneiden kanssa). Työkalun liitännässä oleva pyörivä sovitin pyörii liikkeen mukaan, joten letku ei kierry eikä mene mutkalle. Se helpottaa työskentelyä. Letku voidaan kytkeä monenlaisiin Festool Automotive Systems CLEANTEC-järjestelmäimureihin. Yhdessä letkussa kolme toimintoa: ilman tuotto, poistoilman ohjaus poispäin käyttäjästä ja pölyn keräys – sopii erityisen hyvin kolarikorjaamoihin ja autoasentajille. Antistaattiset ominaisuudet estävät pölyä kertymästä letkun ulko- ja sisäpinnalle, käyttäjä välttyy sähköstaattisilta purkauksilta. Kun yhdellä letkulla hoidetaan ilman tuotto, poistoilma ja pölynpoisto, tarvitaan vähemmän letkuja, letkut eivät herkästi sotkeudu toisiinsa ja työteho paranee. Se kerää myös kylmää poistoilmaa ja estää sitä puhaltamasta käyttäjän käsivarsille ja käsille. Näin laitteen käytöstä tulee turvallisempaa. Kun hionnassa käytetään öljyjä tai öljy-yhdisteitä, se estää öljyjä muodostumasta letkun ulkopinnalle. Kestävä, taipuisa letku on tarkoitettu käytettäväksi Festool Automotive Systems LEX3-, LEX2- ja LRS-hiomakoneiden kanssa. Se kestää kovaakin käyttöä, ei kierry mutkalle ja pidentää laitteen käyttöikää. Letkun pituus on 5 tai 7 metriä. Pyörivän liittimen ansiosta letku ei mene mutkalle. Hionta paineilmakäyttöisellä koneella sujuu tasaisemmin ja joustavammin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita