1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiontatahnat ja kiillotusaineet
 4. Karkeat kiillotusyhdisteet
 5. 3M™ Perfect-It™ Gelcoat Heavy Cutting Compound, 946 ml, 12 /pakk, 36102E

3M™ Perfect-It™ Gelcoat Heavy Cutting Compound, 946 ml, 12 /pakk, 36102E

Part-numero 36102E3M ID 7100085986
 • 3M:n nopeiten leikkaava geelipinnoiteyhdiste poistaa huomattavaa hapettumista ja P600-tasoisia naarmuja
 • Yhdisteen koostumus tarkoittaa pidempää kuivumisaikaa, joka pidentää käyttöikää ja helpottaa siivousta
 • Sopii kaikille geelipinnoitteille, kuten veneille, matkailuautoille ja teollisuuteen
 • Voidaan käyttää kaksi- tai kolmivaiheisissa geelipinnoitteen viimeistelyprosesseissa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen tiedot

3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen raskas leikkausyhdiste palauttaa veneiden upean kiillon poistamalla hapettumisen, naarmut, kulumajäljet ja muut geelipinnan pintavirheet. Nopein geelipinnoitteen leikkaustuotteemme poistaa P600-tasoiset tai hienommat naarmut ja jättää erittäin kiiltävän viimeistelyn, joka sopii täydellisesti leikkaavalle kiillotusaineelle ja vahalle.

Perfect-It™-geelipinnoitteen raskas leikkausyhdiste on ensimmäinen vaihe missä tahansa ammattilaistasoisessa geelipinnoitteen viimeistelyssä: se on nopeasti leikkaava yhdiste erittäin hapettuneille geelipinnoitteille. Sen ensiluokkainen kemikaali- ja mineraalikoostumus poistaa nopeasti voimakasta hapettumista, kulumista, sameutumista, kalkkeutumista ja P600-tasoisia tai hienompia naarmuja. Koostumus jättää erittäin kiiltävän viimeistelyn – monilla pinnoilla kiillotusvaihe ei ole tarpeen ennen vahausta. Yhdisteen märkäaika on pitkä, joten sitä voidaan muokata pidempään ennen kuin materiaalia tarvitsee lisätä. Tuotetta kuluu vähemmän myös lämpimissä ilmastoissa, se on helppo käsitellä niissäkin eikä tuki kiillotusalustaa. 3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen viimeistelytuotteet sopivat kaikille kiillotusammattilaisista ajoneuvojen omistajiin, ja ne toimivat erinomaisesti uusissa ja käytetyissä veneissä, matkailuautoissa ja teollisissa geelipinnoitteissa. Tuotteet sisältävät vaiheittaisen prosessin, jonka avulla saa luotettavan laadukkaat viimeistelyt joka kerta riippumatta siitä, onko prosessissa yksi, kaksi vai kolme vaihetta. Värikoodatut pullot ovat helppoja tunnistaa sekä pajalla että satamassa. 3M-tuotteiden koko geelipinnoitteille luotu valikoima sisältää 3M™ Perfect-It™ -venepesuaineen, keskitasoisen 3M™ Perfect-It™ -leikkausyhdisteen ja -vahan, kevyen 3M™ Perfect-It™ -leikkauskiillotusaineen ja 3M™ Perfect-It™ -venevahan. Tämä tuotevalikoima sopii erinomaisesti ammattilaistasoisten geelipinnoiteviimeistelyiden aikaansaamiseen veneille, matkailuautoille ja teollisiin sovelluksiin.

 • 3M:n nopeiten leikkaava geelipinnoiteyhdiste poistaa huomattavaa hapettumista ja P600-tasoisia naarmuja
 • Yhdisteen koostumus tarkoittaa pidempää kuivumisaikaa, joka pidentää käyttöikää ja helpottaa siivousta
 • Sopii kaikille geelipinnoitteille, kuten veneille, matkailuautoille ja teollisuuteen
 • Voidaan käyttää kaksi- tai kolmivaiheisissa geelipinnoitteen viimeistelyprosesseissa
 • Osa 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoitteen viimeistelytuotteiden valikoimaa
Lisätiedot
Käyttökohde
Viimeistely ja kiillotus, Gelcoat-pinnoite, Gelcoat-viimeistely, Vene- ja laivateollisuus, Veneiden viimeistely
Pienin myyntiyksikkö
Pullo
Pinnan tyyppi
Gelcoat-pinnoite
Säiliön koko (metrijärjestelmä)
946 Millilitre
Tilavuus
946 mL
Tyyppi
Kiillotus
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.