1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Jatkos- ja liitosteipit
 5. 3M™ 9355 liitosteippi, sininen, 50 mm x 33 m

3M™ 9355 liitosteippi, sininen, 50 mm x 33 m

3M ID 7100082016UPC 05900422067917
 • Paperirullien lentävät liitokset sanomalehtipaperilla, offset-, syvä- ja flexopainossa.
 • Halkaistavaa kerrosta on muokattu tarjoamaan hieman korkeampi kokonaishalkaisuvoima, jotta jatkoksen luotettavuus on parempi suoravetoisissa painokoneissa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
50 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
33 m
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,141 mm
Tuotemerkki
3M™
Tuotteen väri
Sininen
Lisätietoja
 • Paperirullien lentävät liitokset sanomalehtipaperilla, offset-, syvä- ja flexopainossa.
 • Halkaistavaa kerrosta on muokattu tarjoamaan hieman korkeampi kokonaishalkaisuvoima, jotta jatkoksen luotettavuus on parempi suoravetoisissa painokoneissa

3M™ Halkaistu jatkosteippi 9355 on kaksipuolinen teippimme halkaistulla rakenteella, joka on suunniteltu suoriin lentäviin liitoksiin ja jossa on pulppautuva akryyliliima molemmin puolin ja helposti irtoava paperilineri (myös pulppautuva).

3M™ Halkaistua jatkosteippiämme 9355 käytetään jatkossovelluksissa, jotka vaativat normaalia avausvoimaa. Pulppautuvat liimat on suunniteltu hyvin leikkauslujiksi sekä cold set -sanomalehtipainoa ja heat set -painoprosessia varten, minkä lisäksi niiden tarttuvuutta on parannettu useimpiin pinnoitettuihin papereihin. Halkaistavaa kerrosta on muokattu tarjoamaan hieman korkeampi kokonaishalkaisuvoima, jotta jatkoksen luotettavuus on parempi suoravetoisissa painokoneissa. Tätä tuotetta käytettäessä hihnavetoisella painokoneella tulee olla varovainen, sillä hieman korkeampi halkaisuvoima voi aiheuttaa ongelmia erityisesti hihnavetoisissa koneissa, joissa on hihnapari tai erityisen leveä hihna.

Tiedostot
Tekniset tiedot
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.