1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Laboratoriotarvikkeet ja testaus
 4. Allergeenitestit
 5. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus (100)

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus (100)

 • 3M ID 7100067521
 • UPC 50707387578997

Auttaa vähentämään elintarviketurvallisuusriskien toteutumista.

Havaitsee jopa 50µ g:n proteiinijäämät pinnoilta ja liuoksista.

Testit proteiinien esiintyvyyteen puhdistuksen tehon tarkkailemiseksi.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Auttaa vähentämään elintarviketurvallisuusriskien toteutumista
 • Havaitsee jopa 50µ g:n proteiinijäämät pinnoilta ja liuoksista
 • Testit proteiinien esiintyvyyteen puhdistuksen tehon tarkkailemiseksi
 • Värinmuutoksen visuaalisuus indikoi puhtaanapidon tason proteinnimäärissä
 • Nopeat tulokset mahdollistavat välittömät korjaavat toimenpiteet

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein pintatesti PRO100 on nopea, yksinkertainen ja luotettava ratkaisu allergeenien esiintyvyyden valvontaan pinnoilla, jotka on helppo puhdistaa.

Herkkä laite havaitsee jopa 50 µg:n proteiinijäämät pinnoilta. Nopea ja helppo visuaalinen värintarkastusmenetelmä näyttää havaittavissa olevan proteiinimäärän ja nopea tulos mahdollistaa välittömät korjaavat toimenpiteet. 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein PRO100 pintatesti voidaan yhdistää mihin tahansa omavalvontajärjestelmään, jotta riskialttiit alueet voidaan tarkistaa tehokkaasti. Lisäetuna tuote voi vähentää biologisen kontaminaation riskiä tilanteissa, joissa elintarvikejäämät pinnoilla voivat potentiaalisesti ruokkia patogeenisia tai pilaajabakteereita. Tämän helppokäyttöinen testi ei vaadi laajaa koulusta. Tarkoitettu vain teollisuuskäyttöön. Yli puhtauden: 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein pintatesti PRO100:lla allergeenien monitorointi pinnoilla ja vaikeasti saavutettavilla alueilla tapahtuu 15 minuutissa tai nopeammin. Nopea havainto ja vahvistus mahdollistaa pikaisiin toimenpiteisiin ryhtymisen. Visuaalinen värinmuutos indikoi puhtauden tason, ja havaitsee jopa 50µ g:n allergeenijäämät pinnoilla tai nesteessä. Testi ei vaadi muita työkaluja. Tuotteen käyttö ei vaadi korkeaa kokemusta ja se on helppo integroida yrityksen HACCP-jäjrestelmään, jotta siivouksen tasoa voidaan monitoroida. Lisäksi tuotetta on helppo käyttää, se opn luotettava ja nopea, sekä näkyvät tulokset voivat auttaa henkilöstöä ymmärtämään puhtaanapidon tärkeyden.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.