3M™ Sponge-Stick with 10 mL, SSL10BPW

 • 3M ID 7100067458
 • UPC 00707387576578,50707387576573

Tikkuun kiinnitetty sieni mahdollistaa yltämisen vaikeasti tavoitettaviin aluesiin sieneen koskematta.

Sieni voidaan irrottaa tikusta helposti napsauttamalla näytteenoton jälkeen.

Yksinkertaistettu pakkaus tekee käsittelystä helppoa ja minimoi jätteen määrää.

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tikkuun kiinnitetty sieni mahdollistaa yltämisen vaikeasti tavoitettaviin aluesiin sieneen koskematta
 • Sieni voidaan irrottaa tikusta helposti napsauttamalla näytteenoton jälkeen
 • Yksinkertaistettu pakkaus tekee käsittelystä helppoa ja minimoi jätteen määrää
 • 4,5 x 9 cm biosideistä vapaa sieni säilyttää organismit elossa
 • Mukana toimitetaan näytepussi, jonka vetoisuus on 3 oz./0,89 litraa, jotta sieni säilyy vahingoittumatta laboratorioon asti

3M™ Sponge-Stick sienitikku 10 ml:n puskuroidulla peptonvesialustalla on pakattu yksinkertaisesti, jotta käsittely ja valmistelu olisi mahdollisimman nopeaa ja tuottaisi mahdollisimman vähän jätettä.

4,5 x 9 cm biosideistä vapaa selluloosasieni on kiinnitetty toisesta päästä ja esikostutettu puskuroidulla peptonivedellä näytteiden keruuta varten. 3M™ Sponge-Stick mahdollistaa näytteenoton ilman kosketusta pussin sisäosaan, joten näyte pysyy koskemattomana. Tikun avulla yltää helpommin nurkkiin ja vaikeasti lähestyttäville alueille ja näytteiden kerääminen onnistuu ilman suoraa kosketusta sieneen. Näin ollen näytteiden kerääminen on helmpomaa esimerkiksi poistoletkuissa, putkissa ja laitteiden ympärillä. Tikussa on lisäksi peukalonsija, jotta riski koskea sieneen on minimoitu. Kun sienitikku on asetettu pussiin, sieniosa napsautetaan irti tikusta käsittelyn ja kuljettamisen helpottamiseksi. Esikostutettu sieni on kestävä ja biosidi-vapaa, joten organismit pysyvät elossa. Selluloosamateriaali on imukykyinen ja näytteen vapauttaminen onnistuu ilman, että sieni tiputtaa. 3M™ Sponge-Stick:n mukana toimitetaan 3M™ näytepussi, jonka vetoisuus on 3 oz./0,89 litraa, jotta sieni säilyy vahingoittumatta laboratorioon asti. Tuote on valmistettu USA:ssa eri puolilta maita tulleista materiaaleista ja sen on ISO 9001:2008 –sertifioitu laadun takaamiseksi. Tuote on tarkoitettu vain laboratoriokäyttöön. HACCP-järjestelmä on maailmanlaajuisesti hyväksytyin ruokaturvallisuuden hallinointiprotokolla. 3M:n näytteenkeruutuotteet ovat järjestelmän kannalta ratkaisevan tärkeitä, jotta mahdolliset ruokaperäiset riskitekijät voidaan tunnistaa ja niiden alkuperä selvittää. Kuljetettavat, rikastusalustoiltaan vakaat ja helppokäyttöiset tikut ja sienet on suunniteltu monipuolisesti testaamaan mahdollisia riskitekijöitä ja ne tuottavat poikkeuksellisen tarkat tulokset. Tikut ja sienet on suunniteltu turvalliseen näytteenkeruuseen, säilyttämiseen ja turvaamaan sisältö perille näytteenottopaikasta laboratorioon ilman vuotoja tai näytteen vaarantamista. Puskuroitu peptonivesialustaa käytetään laimenteena tai mikro-organismien, kuten E. colin tai Salmonella-suvun ei-selektiivisenä rikasteena ruoka- ja tuotantoympäristönäytteissä ennen valikoivaa rikastamista ja eristämistä. Mikro-organismit, jotka ova ruokanäytteissä voivat olla ruoanprosessointitekniikoiden jäljiltä lähes kuolleita, jolloin niiden elpyminen ei onnistu suorilla valintatekniikoilla. Puskuroitu peptonivesialusta tarjoaa mahdollisuuden vahingoittuneiden mikro-organismien elpymiselle.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.