PS77 ANAEROBIC PIPE SEAL 50ml 10/CV

3M ID 7100034142UPC 04046719923335
 • Anaerobiset liimat estävät korroosion, vuodot ja muut ongelmat, joita putkitiivisteiden kanssa usein ilmenee
 • Suunniteltu vääntö- ja kuormituslujuudeltaan keskivahvaksi kokoonpanoliitosten tiivisteeksi; purkaminen ja huolto on näin helpompaa
 • Liiman keskitasoinen/korkea viskositeetti estää liimaa valumasta tai leviämästä, mikä takaa lujan liitoksen
 • Kovettuu 15 minuutissa liiman levittämisestä, mikä lyhentää seisokkiaikaa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Fyysinen muoto
Neste
Liimatyyppi
Dimetakrylaattiesteri
Lisätietoja
 • Anaerobiset liimat estävät korroosion, vuodot ja muut ongelmat, joita putkitiivisteiden kanssa usein ilmenee
 • Suunniteltu vääntö- ja kuormituslujuudeltaan keskivahvaksi kokoonpanoliitosten tiivisteeksi; purkaminen ja huolto on näin helpompaa
 • Liiman keskitasoinen/korkea viskositeetti estää liimaa valumasta tai leviämästä, mikä takaa lujan liitoksen
 • Kovettuu 15 minuutissa liiman levittämisestä, mikä lyhentää seisokkiaikaa
 • Sopii käytettäväksi niin suorien kuin kapenevien kierteiden kanssa työtehtävän vaatimusten mukaisesti

3M™ Scotch-Weld™-putkitiivisteliima PS77 on yksikomponenttinen, viskositeetiltaan keskitasoinen/korkea, anaerobinen liima. Se on tiksotrooppinen putkitiivisteliima, joka kovettuu nopeasti teräsputkien pinnalle.

Tiivistää putkia, estää vuodot Putkien tiivistystä tekevät varmasti tietävät, mistä syistä tiivistys yleensä tehdään: vuotojen, kitkasyöpymisen ja tärinästä johtuvan löystymisen takia. 3M™ Scotch-Weld™-putkitiivisteliima PS77 on suunniteltu vastaamaan näihin ongelmiin: se estää vuodot ja putkien korroosion vahvistamalla putken kierteiden välisiä liitoksia. Tällä erikoissuunnitellulla tiivisteaineella on joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä toimivan putkitiivisteen. Ensinnäkin 3M™ Scotch-Weld™-putkitiivisteliiman PS77:n tiksotrooppiset ominaisuudet estävät sitä liikkumasta tai valumasta pois kierteestä; se pysyy paikoillaan ja paksuntuu, kun sitä levitetään metallipinnalle. Lisäksi tiivisteen korkea viskositeetti (alhainen virtaavuus) estää sitä liikkumasta tai leviämästä varsinaisen levittämisen jälkeen. Lyhyesti sanottuna: kun tiiviste koskettaa terästä, se tarttuu ja pysyy paikoillaan. Tiiviste myös voitelee kierteitä, joten niiden pinnoitteet eivät kulu pois, kun niitä kierretään yhteen — kuluminen saattaa johtaa osittaiseen muotojen muuttumiseen ja kitkasyöpymiseen. 3M™ Scotch-Weld™-putkitiivisteliima PS77 täyttää kierteiden välillä olevat pienet välykset, mikä tekee kierteiden välisistä liitoksista entistä vahvempia. Korroosion hoitoa anaerobisilla liimoilla Putkikierretiivisteet ovat anaerobisia liimoja. Anaerobiset liimatt kovettuvat, kun ne ovat kontaktissa metallille hapettomassa tilassa. Kovetuttuaan nämä liimat suojaavat metallia kosteudelta ja korroosion aiheuttajilta. Liima ei muuta kierteiden muotoa, minkä vuoksi se onkin suosittu korroosionestotuote. Liima suojaa osia muuttamatta niitä. 3M™ Scotch-Weld™-putkitiivisteliima PS77 saavuttaa täyden vääntömomenttinsa korkeintaan 15 minuutin kuluttua kokoonpanon jälkeen. Se on suunniteltu vääntö- ja kuormituslujuudeltaan keskivahvaksi kokoonpanoliitosten tiivisteeksi. Näin purkaminen on helpompaa ja huolto voidaan suorittaa tarpeen mukaan. 3M™ Scotch-Weld™-putkitiivisteliima PS77 on suunniteltu vahvistamaan putkiasi ja suojaamaan niitä kulumiselta — putkesi toimivat siis paremmin, eikä vuotoja tule.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.