1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Laboratoriotarvikkeet ja testaus
  4. ATP-testaus
  5. ATP-pyyhkäisytestit
  6. 3M™ Clean-Trace™ Surface Positive Control pinnoille, 10 kpl / pakkaus, ATP10

3M™ Clean-Trace™ Surface Positive Control pinnoille, 10 kpl / pakkaus, ATP10

  • 3M ID 7100004522
  • UPC 50707387579918,00707387579913

Tarjoaa käyttäjälle ihanteellisen ja helppokäyttöisen metodin tarkistaa, että kaikki testauskomponentit toimivat kuten pitää.

Varmistaa, että käyttäjä käyttää oikeaa menetelmää.

Näyttää onko puhdistus suoritettu hyvin.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Tarjoaa käyttäjälle ihanteellisen ja helppokäyttöisen metodin tarkistaa, että kaikki testauskomponentit toimivat kuten pitää
  • Varmistaa, että käyttäjä käyttää oikeaa menetelmää
  • Näyttää onko puhdistus suoritettu hyvin

Adenodiini trifosfaatin (ATP) tai proteiinien mittaamista 3M™ Clean-Trace™ Surface Pintatesteillä käytetään reagenssin ja/tai instrumentin toiminnan varmistamiseen.

Testisarjassa on 10 käyttövalmista reagenssi putkiloa. Jokaisessa putkilossa on 3.0 ng or 5 x10-12 moolia ATP:tä ja 1 mg proteiinia (Bovine Serum Albumin). Esikostuttettua sienitikkua käytetään ATP/Protein pelletin ja 3M™ Clean-Trace™ Surface Positive Control putkilon sisäpinnan näytteenottoon. Clean-Trace -pintatestitikut aktivoidaan sen jälkeen ja mitattan laitteen käyttöohjeita noudattaen. Lukeman tulee olla yli tietyn määrän, joka kertoo, että sekä reagenssit että ATP testien tapauksessa) laitteet toimivat oikein. Tämän tuotteen ainutlaatuine koostumus tarjoaa käyttäjälleen ihanteellisen ja miellyttävän menetelmän, jolla varmistaa, että testin aikana käytetyt kaikki komponentit toimivat oikein ja että käyttäjä käyttää oikeaa menetelmää. Käytetään 3M™ Clean-Trace™ Surface ATP Pintatestin kanssa, 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus, 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein-High Sensitivity -pintatesti, 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein (Allergeenit) testit reagenssien ja instrumenttien nopeaan arviointiin (mikäli tarvitaan), että ne toimivat tyydyttävästi ja ne on varastoitiu ja käytetty asianmukaisesti.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).