1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Hookit™ Clean and Finish Laikka, 127 mm, S ULF, Harmaa

Scotch-Brite™ Hookit™ Clean and Finish Laikka, 127 mm, S ULF, Harmaa

3M ID 7000121012UPC 00048011292946
 • Erittäin hieno S-karkeus on tehokas kevyessä ja kohtalaisen raskaassa puhdistuksessa, himmeiden pintojen viimeistelyssä, naarmujen tasoituksessa ja jäysteenpoistossa.
 • Mukautuvat laikat yltävät hankaliin kohtiin ja kaareville pinnoille
 • Kolmiulotteinen kuiturakenne pidentää käyttöikää ja antaa yhdenmukaisen viimeistelyn
 • 3M™ Hookit™ -vaihtojärjestelmä tekee laikan kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Aliteollisuudenalat
Metallinvalmistus
Enimmäis-RPM
5000
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
127 mm
Hiontamateriaali
Silikonikarbidi
Karkeus
Erittäin hieno
Liitteen tyyppi
Tarranauha
Muodon tyyppi
Levy
Sijainti
Better
Suurin nopeus
5000 rpm
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, MRO, Kuljetus ja raskaat koneet
Tuotemerkki
Scotch-Brite™
Tuotemuoto
Levy
Lisätietoja
 • Erittäin hieno S-karkeus on tehokas kevyessä ja kohtalaisen raskaassa puhdistuksessa, himmeiden pintojen viimeistelyssä, naarmujen tasoituksessa ja jäysteenpoistossa.
 • Mukautuvat laikat yltävät hankaliin kohtiin ja kaareville pinnoille
 • Kolmiulotteinen kuiturakenne pidentää käyttöikää ja antaa yhdenmukaisen viimeistelyn
 • 3M™ Hookit™ -vaihtojärjestelmä tekee laikan kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa

Scotch-Brite™ Hookit™ -puhdistuslaikka on kestävä viimeistelylaikka, jonka vaihto sujuu nopeasti. Se pysyy tukevasti paikallaan käytön aikana 3M:n Hookit-kiinnitysjärjestelmällä. Laikkamme mukautuvat epäsäännöllisiin pinnanmuotoihin ja tuottavat yhtenäistä viimeistelyjälkeä muuttamatta työkappaleen muotoja.

Scotch-Brite™ Hookit™ -puhdistuslaikalla saat ammattimaisen viimeistelyn kiinteisiin pintoihin, maalattuihin paneeleihin ja muihin materiaaleihin. Laikkamme mukautuvat epäsäännöllisiin pinnanmuotoihin ja tuottavat yhtenäistä viimeistelyjälkeä muuttamatta työkappaleen muotoja. Nopeita koneita varten suunniteltuja Scotch-Brite Hookit -puhdistuslaikkoja voidaan käyttää myös käsin hioma-alustan kanssa. Ne toimivat tehokkaasti alumiinin, ruostumattoman teräksen ja muiden metallien kevyessä ja kohtalaisen raskaassa puhdistuksessa, naarmujen tasoituksessa, jäysteenpoistossa ja himmeiden pintojen viimeistelyssä. Ne sopivat myös muoville, puulle ja lasikuidulle. Näiden kestävien laikkojen hiomamineraalina on erittäin hienojakoinen piikarbidi. Piikarbidi on erittäin terävä synteettinen hiomamineraali, jota käytetään usein pienen paineen sovelluksissa, kuten maalauksen valmistelussa. Se hajoaa alumiinioksidia nopeammin, mutta tuottaa ensiluokkaisen pinnanlaadun. Scotch-Brite on ainutlaatuinen pintaviimeistelytuote, jossa on nailonkuituihin yhdistettyä hiomamineraalia. Kun hioma-aineet yhdistetään kuituihin, tuloksena on hiomajärjestelmä, jolla saadaan yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa. Tarjoamme täyden valikoiman laikkoja 3M Hookit -tarrakiinnityksellä työtiloihin, joissa liimalaikat voivat pilaantua pölystä ja liasta. Hookit-laikat muodostavat yleensä hienomman pinnan kuin liimaselkäiset laikat, joten niitä käytetään usein käyttökohteissa, joissa 3M Stikit™ -laikka olisi liian aggressiivinen. Hookit-hiomalaikat kiinnittyvät mukavasti ja lujasti epäkeskohiomakoneen hioma-alustaan*. Ne voidaan irrottaa puhtaasti ja helposti ja käyttää uudelleen hiomatuotteen käyttöiän loppuun saakka. *Myydään erikseen

Käyttökohteet

 • Saat ammattimaisen viimeistelyn kiinteisiin pintoihin, maalattuihin paneeleihin ja muihin materiaaleihin käsin tai nopeilla koneilla.
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.