1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Jatkos- ja liitosteipit
 5. 3M™ 9069 liitosteippi, 50 mm x 50 m, 18/pakk

3M™ 9069 liitosteippi, 50 mm x 50 m, 18/pakk

3M ID 7000116482UPC 05010027108356
 • Käytetään jatkossovelluksiin useilla kevyillä pinnoitetuilla (LWC) papereilla
 • Pulppautuva liima ja suojapaperi eivät saastuta hylkypaperia: vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A
 • Liukenee erinomaisesti veteen ja dispergoituu emäksiin
 • Irrottaa pintakerroksen useimmilta papereilta
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Alustan materiaali
Kuitu
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
50 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,075 mm
Teipin tyyppi
Kaksoispinnoitettu
Tuotteen väri
Sininen
Lisätietoja
 • Käytetään jatkossovelluksiin useilla kevyillä pinnoitetuilla (LWC) papereilla
 • Pulppautuva liima ja suojapaperi eivät saastuta hylkypaperia: vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A
 • Liukenee erinomaisesti veteen ja dispergoituu emäksiin
 • Irrottaa pintakerroksen useimmilta papereilta

3M™ Pulppautuva kaksipuolinen jatkosteippimme 9069 koostuu ohuesta kuidusta, jonka molemmat puolet on laminoitu sinisellä ja pulppautuvalla liimalla, joka tarttuu nopeasti useimpiin paperityyppeihin. Siinä on helposti irrotettava pulppautuva suojapaperi.

Sopii erinomaisesti käytettäväksi kevyillä pinnoitetuilla papereilla 3M™ Pulppautuva kaksipuolinen jatkosteippimme 9069 on ihanteellinen käytettäväksi kevyillä pinnoitetuilla ja pinnoittamattomilla papereilla. Vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A, joten se estää hylkypaperin saastumisen pulppautumattomalla materiaalilla ja vähentää työvoimakuluja ja nostaa hylkypaperin arvoa. Sitä ei suositella viimeisteltyjen rullien jatkoksiin tai tilanteisiin, joissa liiman pursuaminen on mahdollista. Suositeltu käyttökohde: • Jatkosteippi manuaalisiin ja automaattisiin jatkoslaitteisiin paperitehtaiden off-machine -päällystyskoneilla, rullapainoissa, arkkileikkureissa ja kassien valmistuksessa jne. Säilyttää hylkypaperin puhtauden, toisin kuin käytettäessä pulppautumatonta jatkosmateriaalia 3M™ Pulppautuva kaksipuolinen jatkosteippimme 9069 koostuu ohuesta kuidusta, jonka molemmat puolet on laminoitu sinisellä ja pulppautuvalla liimalla, jossa on helposti irtoava, pulppautuva ja valkaistu voimapaperilineri. Pulppautuva rakenne tarkoittaa sitä, että liitosta ei tarvitse erotella hävikistä. Teipin vesiliukoisuus eliminoi riskin, että hylkypaperiin jäisi liimajäänteitä, kuten pulppautumattomasta materiaalista. Vastaa tai ylittää standardin TAPPI UM-213, prosessi A, joten se vähentää työvoimakuluja ja nostaa hylkypaperin arvoa. Pidä painokoneet käynnissä ja asiakkaasi lähellä 3M-tuotteita on käytetty vuosikymmeniä paperitehtaissa ja painotaloissa parantamaan työn prosessien ja tuotteiden laatua ja tehokkuutta. Voit aina luottaa 3M:n ratkaisuihin ja palveluihin kaikissa operaatioissasi aina paperien rullausjatkoksista painolaattojen kiinnittämiseen ja valmiin tuotteen pakkaamiseen.