1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7813EH etikettimateriaali, mattahopea pet, 150 mm x 508 m

3M™ 7813EH etikettimateriaali, mattahopea pet, 150 mm x 508 m

 • 3M ID 7000116354
 • UPC 05900422028840,05900422031208

TT5 -pintakerros muodostaa tasaisen mattapinnan, joka mahdollistaa laadukkaan lämpösiirtotulostusjäljen myös matalammilla lämpötila-asetuksilla.

Parempi painovärin tarttuminen perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä

UL- ja cUL-hyväksytty

Näytä enemmän tietoja
Liimatyyppi Akryyli

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • TT5 -pintakerros muodostaa tasaisen mattapinnan, joka mahdollistaa laadukkaan lämpösiirtotulostusjäljen myös matalammilla lämpötila-asetuksilla
 • Parempi painovärin tarttuminen perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä
 • UL- ja cUL-hyväksytty
 • Linerivalikoima sisältää muovipäällysteisiä, kaoliinipinnoitettuja ja superkalanteroituja voimapaperilinereitä sekä läpikuultavia polyesterikalvolinereitä
 • Saatavilla myös 3M-liima-aineella

Lämpösiirtotulostettavassa 3M™-etikettimateriaalissa 7813EH on 80 mikronin mattahopea polyesterikalvo ja 300E-sarjan liima, joka tarttuu hyvin erilaisille pinnoille.

Kun tarvitset materiaalia lämpösiirtotulostukseen, valitse 3M™-etikettimateriaali 7813EH. Etikettimateriaalimme TT5 -pintakerros muodostaa tasaisen mattapinnan, joka mahdollistaa laadukkaan lämpösiirtotulostusjäljen matalammilla lämpötila-asetuksilla ja parantaa myös painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä. 300E-liima kiinnittyy hyvin monenlaisille pinnoille, kuten metalleille, korkean pintaenergian (HSE-) muoveille ja alhaisen pintaenergian (LSE-) muoveille. Tämä etikettimateriaali on UL- ja cUL-hyväksytty. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.