1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7866 etikettimateriaali, kiiltävä valkoinen pet VOID, 152 mm x 508 m

3M™ 7866 etikettimateriaali, kiiltävä valkoinen pet VOID, 152 mm x 508 m

3M ID 7000116176
 • VOID-tekstin pieni koko mahdollistaa pientenkin etikettien valmistamisen
 • Pinnoitettu lämpösiirtotulostusta varten
 • Kestää kosteutta ja kemikaaleja
 • UL- ja cUL-hyväksytty
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • VOID-tekstin pieni koko mahdollistaa pientenkin etikettien valmistamisen
 • Pinnoitettu lämpösiirtotulostusta varten
 • Kestää kosteutta ja kemikaaleja
 • UL- ja cUL-hyväksytty

Polyesteristä valmistetussa 3M™-turvaetikettimateriaalissa 7866 on kestävä ja suorituskykyinen, valkoinen polyesterikalvo, joka kestää kosteutta ja kemikaaleja, sekä luja 300-sarjan akryyliliima. Materiaali on UL- ja cUL-hyväksytty.

Jos tarvitset irrottamisyrityksen paljastavaa etikettimateriaalia lämpösiirtotulostukseen, valitse polyesteristä valmistettu 3M™-turvaetikettimateriaali 7866. Se on termisesti vakaa ja kestää hyvin kosteutta ja kemikaaleja. Irrottamisyrityksen paljastava etikettimateriaalimme on suunniteltu antamaan VOID-viesti selkäaineessa, kun etiketti yritetään poistaa. Kestävä polyesterikalvo on pintakäsitelty lämpösiirtotulostusta varten. VOID-tekstin pieni koko mahdollistaa pientenkin etikettien valmistamisen. Irrottamisyrityksen paljastavat etiketit ovat ihanteellisia terveys- ja lääketieteen etiketteihin ja sinetteihin. Erittäin luja 300 -sarjan akryyliliima antaa hyvän pidon monille pinnoille, minkä vuoksi se soveltuu käytettäväksi terveydenhoito- ja lääketeollisuuden sekä auto-, kodinkone- ja elektroniikkateollisuuden ei-siirrettävissä etiketeissä.